پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۲۷

برای حل مشکل ابومسلم/

مسئولان فدراسیون فوتبال به مشهد می روند/ توافق با یک مربی مطرح ایرانی

مسئولان فدراسیون فوتبال به مشهد می روند/ توافق با یک مربی مطرح ایرانی

در نشست مسئولان فدراسیون فوتبال با هیئت 5 نفره استان خراسان رضوی، در خصوص حل مشکلات باشگاه ابومسلم بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان رئیس، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ و مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در نشستی که صبح فردا در مشهد برگزار خواهد شد، با تیم داوری 5 نفره استان خراسان رضوی در خصوص حل مشکلات باشگاه ابومسلم مشهد به بحث و گفتگو خواهند پرداخت تا تکلیف نهایی این باشگاه را مشخص کنند.

حسین قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این خبر گفت: در این نشست قرار است تکلیف نهایی باشگاه ابومسلم مشخص شده تا این تیم با پشت سرگذاشتن حاشیه‌های فعلی، با کمترین مشکل در ادامه مسابقات لیگ برتر به میدان برود.

وی با بیان اینکه تا 18 مهرماه همچنان منتظر می ماند تا مسئولان به تعهدات خود عمل کنند، اضافه کرد: طبق توافق نامه ای که در نشست حکمیت به امضای طرفین رسیده است، پس از 18 مهرماه آنها باید بروند و دوباره مدیریت باشگاه به من سپرده خواهد شد.

مدیرعامل پیشین باشگاه ابومسلم مشهد که 33 درصد سهام این باشگاه را در اختیار دارد، تصریح کرد: با برنامه ریزی که در این مدت انجام داده ام، باقدرت به تیم ابومسلم بازخواهم گشت. حتی روز جمعه هم من در کنار بازیکنان در شیراز بودم و اگر تیم نتیجه گرفت به خاطر آن بود که توانستم مشکلات را پیش از آغاز مسابقه برطرف کنم.

قاسمی در پایان در پاسخ به این سوال که در صورت بازگشتش به این باشگاه، تکلیف سرمربی آن چه خواهد شد؟، گفت: با یکی از مربیان مطرح ایرانی برای هدایت ابومسلم به توافق رسیده ام که پس از بازگشت به باشگاه، با وی مذاکرات نهایی را انجام خواهیم داد.

کد خبر 957588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha