پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۱۶

محمود الزهار:

امکان به نتیجه رسیدن مذاکرات تبادل اسرا تا چند ماه آتی وجود دارد

امکان به نتیجه رسیدن مذاکرات تبادل اسرا تا چند ماه آتی وجود دارد

مقام ارشد حماس در گفتگو با اشپیگل از احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات تبادل اسرای فلسطینی در ازای آزادی "گلعاد شالیت" طی ماههای آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اشپیگل، "محمود الزهار" از مقامهای ارشد حماس در غزه از وجود توافقهایی بین گروههای فلسطینی و اسرائیلی برای به سرانجام رساندن هر چه سریعتر موضوع تبادل اسرای فلسطینی در ازای آزادی "گلعاد شالیت" سخن گفت.

این مقام حماس با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در راستای تسریع آزادی اسرای فلسطینی، به هفته نامه اشپیگل گفت: انتظار داریم مذاکرات ما با طرف اسرائیلی نهایتا طی ماههای آینده به نتیجه برسد.

وی در عین حال از اقدامات میانجیگر آلمانی شرکت کننده در مذاکرات تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی قدردانی کرده و حضور وی را موجب قرار گرفتن مذاکرات در مسیر صحیح دانست.

این در حالی است که روز گذشته پس از توافقات صورت گرفته بین حماس و رژیم صهیونیستی 20 تن از اسرای زن فلسطینی در ازای دریافت یک فیلم ویدئویی حاوی اطلاعاتی از شالیت، از زندانهای این رژیم آزاد شده و نزد خانواده های خود بازگشتند.

محمود زهار در ادامه سخنان خود با تاکید بر آمادگی حماس برای مذاکره در مورد آزادی 450 اسیر فلسطینی زندانهای رژیم صهیونیستی در قبال تحویل نظامی صهیونیستی، اظهار داشت: در چنین مذاکرات پیچیده ای هیچ یک از طرفین مذاکره نمی تواند تمام خواست خود را به طرف مقابل دیکته کند.

گفتنی است جنبش حماس و رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با میانجیگری مصر و آلمان توافق کردند که در ازای تحویل یک نوار ویدئویی از گلعاد شالیت به رژیم صهیونیستی 20 تن از اسرای زن فلسطینی در بند صهیونیست ها آزاد شوند.

این نخستین بار از ژوئن 2007 تاکنون است که حماس و رژیم صهیونیستی در مورد قرارداد تبادل اسرا با گلعاد شالیت به توافق رسیده اند. 

کد خبر 957600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha