سعید نجاریان در گفتگو با خبرنگار مهر کل اعتبار در نظر گرفته شده از سوی اداره کل راه و ترابری مازندران برای تیم راه ساری در مسابقات لیگ برتر را یک میلیارد و 400 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: این میزان تا پایان امسال و مرحله به مرحله برای بازیکنان و تیم اختصاص داده خواهد شد.
وی افزود: با کمکهای به موقع مسئولان راه و ترابری مازندران این تیم امسال دغدغه مالی در مسابقات ندارد.
سرپرست تیم فوتسال راه ساری همچنین در خصوص موارد مطرح شده در خصوص تغییرات در کادر فنی این تیم را بی پایه و اساس خواند و با حمایت از کادر فنی تاکید کرد: مجموعه تیم راه از عملکرد مهدی نعمتی رضایت کامل دارد و تاکنون بحث تغییرات در کادر فنی تیم اصلا مطرح نشده است.
نجاریان با اشاره به اینکه توان تیم راه در همین حد است و شکست هفته های اخیر تیم ارتباطی به کادرفنی ندارد، تصریح کرد: برخی از بازیکنان تاثیرگذار تیم که تا هفته های پنجم و ششم جزء بازیکنان ثابت و نقش کلیدی در برتری های تیم راه داشتند و حتی در حد و اندازه خودشان هم بازی نمی کنند.
وی اضافه کرد: به نظر می رسد توان و قوای جسمانی بازیکنان کاهش یافته و به استراحت درازمدتی نیاز دارند.
سرپرست تیم فوتسال راه ساری با اشاره به اینکه تیم راه از سه بازی باقیمانده تا نیم فصل نخست لیگ دو بازی را در ساری میزبان است ابراز امیدواری کرد که تیم راه بتواند با کسب امتیازهای لازم با خاطره خوشی نیم فصل را به پایان برساند.
تیم راه تا پایان هفته دهم لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور با کسب 14 امتیاز در مکان ششم جدول رده بدنی قرار دارد.
نظر شما