پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مهر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۸

صادق پور خبر داد:

اجرای 120 میلیارد ریال طرح عمرانی در دانشگاه مازندران

اجرای 120 میلیارد ریال طرح عمرانی در دانشگاه مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون اداری و مالی دانشگاه مازندران گفت: در دو سال گذشته بالغ بر 120 میلیارد ریال طرح و پروژه عمرانی در دانشگاه آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، بهرام صادق پور بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای معاونین دانشگاه مازندران افزود: بزرگترین مرکز آموزش عالی دولتی استان و دانشگاه مادر در آستانه ورود به دهه چهارم تاسیس خود شاهد تحولات چشمگیری ‌است.

وی با اعلام مشخصات علمی این مرکز آموزش عالی اظهار داشت: دانشگاه  مازندران هم‌اکنون دارای 11 هزار دانشجو، 187 عضو هیئت علمی و 700 پرسنل اداری است.

وی در گزارش مهم‌ترین فعالیت‌های اداری و عمرانی دانشگاه گفت: مسئولان دانشگاه در دو سال گذشته توجه ویژه‌ای به توسعة زیرساخت‌های این مرکز آموزش عالی داشته‌اند که انعقاد قراردادهای عمرانی با اعتباری بالغ بر 120 میلیارد ریال به منظور اجرای 39 پروژة در راستای توسعة فضاهای آموزشی، کمک‌آموزشی، تأسیسات و  محوطه‌سازی از جمله مهمترین آنهاست.

وی همچنین توسعة شبکه مخابرات پردیس دانشگاه توسعة شبکه اینترنت دانشگاه و اجرای کامل طرح تکفا (توسعة کاربردی فناوری اطلاعات و ارتباطات) و انعقاد قراردادی با مخابرات استان برای استفاده از پهنای باند 10 مگابیت بر ثانیه، توسعة اتوماسیون اداری و تلاش در راستای سطح سلامت نظام اداری را از جملة موارد اجرا شده در این مدت برشمرد.

صادق ‌پور احداث ساختمان‌های آزمایشگاه فیزیک، نمازخانه دانشگاه بلوک 7 خوابگاه خواهران، ساختمان اداری و آموزشی برای تأمین فضای آموزشی مورد نیاز دانشکده‌های علوم انسانی و اجتماعی و علوم اقتصادی و اداری، انعقاد قرارداد احداث دانشکده‌های تربیت بدنی و دانشکده فنی و مهندسی با مساحت حدود 5هزار و 700 متر مربع ، مطالعة طرح احداث دانشکده‌های علوم اقتصادی و اداری و حقوق و علوم سیاسی و استخر دانشگاه، آزاد سازی و دیوارکشی اراضی در تصرف معارضان معروف به اراضی 60 هکتاری، تجهیز پست‌های برق و روشنایی معابر، تجهیز و تعمیر سالن‌ها و فضاهای روباز ورزشی را از جمله موارد اجرا شده و در دست اقدام بخش عمرانی دانشگاه عنوان کرد.

وی اظهار داشت:  دانشگاه به منظور تقویت فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی به خرید دستگاه NMR400 برای دانشکده شیمی با اعتباری بالغ بر 85 میلیارد ریال که 20 میلیارد ریال آن از سوی استانداری مازندران و بقیه از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه تخصیص یافته است.

وی افزود: تجهیز سالن‌ها و کلاس‌ها به ابزارها و تکنولوژی آموزشی همچون ویدئو پروژکتور، تجهیز کتابخانه مرکزی به سیستم‌های مختلف و آبونمان نشریات علمی و خرید کتب مورد نیاز اعضای هیئت علمی و دانشجویان، تجهیز اتاق تندرستی فراهم شده است.

معاون اداری و مالی دانشگاه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات مردمی دفتر ریاست محترم جمهوری را از تأکیدات ویژة مسئولان این مرکز آموزش عالی برشمرد.

وی همچنین با اشاره به توجه ویژة دانشگاه به امور رفاهی پرسنل به دریافت 590 فقره تسهیلات بانکی برای کارکنان شریف و اعضای هیئت علمی در قالب وام‌های خودرو، لوازم خانگی، تحقیقاتی اشاره و تصریح کرد: فراهم کردن تسهیلات سفر زیارتی و سیاحتی در طول سال، اجرای طرح رفاهی تابستانة در مجتمع خوابگاهی شهید نواب صفوی، برگزاری مسابقات ورزشی از قبیل جام رمضان و تشکیل لیگ‌های ورزشی (فوتبال، والیبال، تنیس) ویژة اعضای هیئت علمی و کارکنان و تشکیل انجمن کوهنوردی از برنامه‌های ستاد امور رفاهی دانشگاه بوده است.

صادق پور با تقدیر از توجه ویژه دولت در سال گذشته نسبت به افزایش بودجه دانشگاه‌ های کشور اظهار داشت: مدیریت دانشگاه مازندران با پیگیری ویژه به منظور اجرای مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت در حوزه آموزش عالی منطقه، شاهد تاسیس و پذیرش دانشجو در دانشکده دامپزشکی (مستقر در شهرستان آمل)همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید بوده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه مازندران منشا خدمات علمی گسترده در شمال کشور است گفت: امسال با موافقت شورای گسترش آموزش عالی مجوز ایجاد مقطع کارشناسی‌ارشد برای رشته‌های حقوق عمومی، جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری، زیست شناسی با گرایش علوم گیاهی، پژوهشی اجتماعی و مطالعات جوانان اخذ شده است.

صادق پور همچنین اخذ درجه اعتبار علمی ـ پژوهشی توسط پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی از کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور و انتشار مستمر سایر پژوهشنامه‌های دانشگاه را مرهون تلاش علمی اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بیان کرد.

وی خاطر نشان کرد: سمینارهای متعدد ملی و بین المللی طی سال گذشته در دانشگاه برگزار شده و سمینارهایی چون جبرخطی ،همایش سراسری طرح مسائل اجتماعی مازندران و سومین جشنوراه کارآفرینی و اشتغال نیز آبانماه در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

 معاون اداری و مالی دانشگاه مازندران با اعلام اینکه به زودی دانشکده ریاضی نیز در دانشگاه مازندران راه‌اندازی خواهد شد ابراز امیدواری کرد؛ در آینده شاهد افزایش تعداد دانشکده‌ها  در دانشگاه مادر استان باشیم.

کد خبر 958243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha