به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، رضا حدادپور ظهر یکشنبه درجمع خبرنگاران از رشد پرونده های قاچاق طی چند سال گذشته در استان زنجان خبر داد و افزود: با توجه به واقع شدن استان زنجان در جوار استانهایی همچون کردستان و آذربایجان غربی، آمار کشفیات، قاچاق کالا نسبت به سال های قبل افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: در سازمان تعزیرات حکومتی بنا به فرامین مقام معظم رهبری در رابطه با مبارزه با قاچاق کالا و ارز عظم جدی وجود دارد و ما به دنبال حفظ حقوق مصرف کنندگان هستیم.
حدادپور با بیان اینکه رسیدگی به پرونده های ارسالی به تعزیرات در حداقل فاصله زمانی صورت می گیرد، افزود: زمان رسیدگی به پرونده ها کمتر از یکماه است و با توجه به همکاری و تعامل با دستگاه های ذیربط در این رابطه مشکلی وجود ندارد.
حداد پور افزود: در حال حاضر قاچاق لوازم خانگی صوتی و تصویری از کردستان و مشروبات الکلی از آذربایجان غربی از عمده موارد قابل ذکر است و نمی توان اقدام جدی در پیشگیری از قاچاق این کالا ها در داخل استان انجام داد و باید با یک برنامه ریزی مدون در استانهای مذکور، مسیر قاچاق را از بین برد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در راستای گسترش به امنیت اقتصادی جهت حمایت از تولیدات داخلی است، اظهار داشت: متأسفانه در برخی موارد نیازمردم با تولیدات داخلی برآورده نمی شود و به همین منظور از کالاهای قاچاق استفاده می کنند که این مسئله باعث تضییع حقوق مصرف کننده و تولید کننده است.
حدادپور با اشاره به اقدامات این سازمان جهت کاهش قاچاق کالا دراستان گفت: کارشناسان دراستان در حال بررسی علل افزایش قاچاق کالا به طور میدانی هستند تا برطبق برآوردهای آنها برنامه ریزی مدونی جهت مبارزه با این پدیده تدوین شود.
وی گام نخست مبارزه با قاچاق کالا را برعهده گمرک دانست و افزود: در گام نخست گمرک به عنوان سازمان شاکی وارد عمل شده و پس از آن تعزیرات اقدام به برخورد قانونی با متخلفین می کند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان یادآورشد: در حال حاضر در سطح شهر شاهد عرضه محصولاتی هستیم که از مبادی غیرقانونی وارد شده است لذا باید با همکاری گمرک، اصناف و داستانی بر آنها نظارت کرده و برخورد شود.
وی با اشاره به این که قاچاق ارز در زنجان به ندرت رخ می دهد، گفت: با توجه به راحت بودن قاچاق کالا، دیگر کسی به سراغ قاچاق ارز نمی رود و همین مسئله باعث کم بودن این امر در سطح استان شده است.
حداد پور افزود: قاچاق کالا از مسیر کردستان مسئولان را برآن داشته است تا در منطقه حلب، اقدام به راه اندازی اداره تعزیرات کنند و این مسئله هم اکنون در دست بررسی است.
نظر شما