پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مهر ۱۳۸۸، ۸:۵۷

تنها بیمارستان راور در معرض تعطیلی/ 450 میلیون تومان بدهی

تنها بیمارستان راور در معرض تعطیلی/ 450 میلیون تومان بدهی

کرمان - خبرگزاری مهر: تنها بیمارستان شهرستان راور با 450 میلیون تومان بدهی و بدون پزشک متخصص در معرض تعطیلی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، فرماندار راور در مراسم تودیع و معارفه رئیس شبکه بهداشت راور با اشاره به اینکه بیمارستان راور بدون متخصص است، گفت: بیمارستان بدون متخصص مانند اتوبوسی است که راننده ندارد.

هوشنگ غلامرضا زاده تصریح کرد: با رفتن تنها متخصص بیمارستان راور، این بیمارستان پزشک متخصص ندارد و این بیمارستان با میلیون ها تومان هزینه و تجهیزات به یک اورژانس تبدیل شده است.

وی افزود: باید حواشی موجود در بحث مدیریت این بیمارستان برخورد شود و نگذاریم که یک سری حوادث حاشیه ای به تنش تبدیل شود.

وی خواستار انتخاب و معرفی مسئول حراست این بیمارستان در راستای کنترل حواشی شد.

غلامرضا زاده خاطر نشان کرد: مردم راور بیماران خود را برای درمان به بیمارستانهای زرند و کرمان منتقل می کنند چون بیمارستان راور بدون متخصص در حد یک اورژانس است.

فرماندار راور گفت: سال گذشته این بیمارستان با چند 10 میلیون تومان بدهی به مدیریت قبلی داده شد و امروز با مبلغ 450 میلیون تومان بدهی به مدیریت جدید واگذار می شود که در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی کرمان باید همکاری لازم را در پرداخت حداقل نیمی از این بدهی داشته باشد.

وی با اشاره انتقال برخی از پرسنل این بیمارستان به مناطق دیگر گفت: برخی از کارمندان این بیمارستان نیز که با عنوان راور استخدام می شوند پس از یکی دو سال از راور به شهر دیگری منتقل می شوند در حالیکه پست خالی فرد انتقالی جایگزین نمی شود.

رئیس جدید بیمارستان راور نیز در این مراسم افزود: با رفتن پزشکان متخصص از بیمارستان راور این بیمارستان با مشکل مواجه خواهد شد.

محمد رنجبر افزود: در حال حاضر حتی یک پزشک متخصص در این مرکز نداریم و تعداد پزشکان متخصص صفر است.

وی اضافه کرد: بیمارستان را درحالی تحویل می گیرم که 450 میلیون تومان بدهی دارد.

وی گفت: وجود پزشک متخصص در بیمارستان بخصوص در زمینه زنان و زایمان، اطفال و بیهوشی ضروری است که باید در این زمینه مساعدت لازم انجام شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در ادامه در خصوص مفقود شدن یک دستگاه چشم پزشکی در این بیمارستان افزود: مفقود شدن این دستگاه چشم پزشکی در بیمارستان راور از طریق مدیریت دانشگاه علوم پزشکی پیگیری خواهد شد.

محمد صباحی در خصوص مشکلات مالی بیمارستان نیز گفت: پرداخت نیمی از بدهی بیمارستان در دستور کار قرار گرفته است و در این زمینه قول مساعد می دهیم.

وی با تاکید بر لزوم درآمد زا شدن این بیمارستان گفت: هر بیمارستانی که جذب و پذیرش بیمار در آن اندک باشد درنهایت با ضرر روبرو می شود.

صباحی عنوان کرد: برای حل مشکل کمبود پزشک متخصص نیز باید مردم و کادر این بیمارستان همکاری کنند زیراکه هر بیمارستانی که درآمد زا باشد مورد توجه متخصصان قرار می گیرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: تا به حال 540 میلیون تومان برای تجهیز بیمارستان راور هزینه شده است.

کد خبر 958557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha