به گزارش خبرگزاري مهر، سيد محمد خاتمي رييس جمهور در اين مراسم خواستار حركت به سوى ايجاد تحولي بنيادين و بهبود در نظام آموزش و پرورش شد.
وى با اشاره به گزارش يونسكو مبني بر اين كه 70 درصد معلمان جهان زير خط فقر زندگي ميكنند، اين پرسش را مطرح كرد كه آيا براى تحول اساسي در آموزش و پرورش، ميتوان از معلمي كه درگير ابتدايي ترين نيازهاى زندگي خود است، انتظارداشت كه نيازهاى پيچيده آموزشي درجهان را براى دانش آموزان برآورده كند.
رئيس جمهور با اعلام اين مطلب كه براى حل مشكل معيشتي معلمان، گامهايي برداشته شده است و تدوين و تصويب اصلاح نظام پرداخت هماهنگ آموزش و پرورش نيز ازجمله اين اقدامات است، گفت : سازمان علمي، آموزشي و فرهنگي ملل متحد (يونسكو) تاكيداتي مبني بر سرمايه گذارى در آموزش و پرورش با هدف تحقق عدالت اجتماعي را در دستور كار دارد.
خاتمي گفت : براى كساني كه آشنايي با فرهنگ اسلامي دارند، اين مسائل امر تازه اى نيست.
وي اضافه كرد: يونسكو قرن21 را قرن، قدرت و فرهنگ معرفي كرده است و ترديدى وجودندارد كه آموزش وآگاهي از پايه هاى مهم قدرت است و ما براى اين كه قدرتمند شويم، چاره اى جز مجهزشدن به علم و دانش نداريم.
وي تصريح كرد: براساس تاكيدات يونسكو، سرمايه گذارى در آموزش و پرورش امر بسيار مهمي است و يونسكو همواره بر نقش آموزش و پرورش دركاهش فاصله هاى طبقاتي و تبعيض هاى اجتماعي تاكيد كرده است.
رئيس جمهوري با اشاره به جايگاه ايران درعرصه خردورزى و دانش در جهان گفت: به رغم وجود استيلاى حكومت هاى جبار و خودكامه بر جوامع اسلامي، پرتو آفتاب اسلام باعث شد كه جامعه اسلامي در عرصه علم وادب به جايگاه والايي برسد و بدون شك تمدن بشرى ، مرهون دستاورد بزرگ عالمان اسلامي شد.
وى گفت: ما بار ديگر با تكيه بر آن سرچشمه غني و بي همانند ميتوانيم به جايگاه والاى خود در علم و دانش درعرصه حيات بشرى و جهاني دست يابيم.
رئيس جمهور در افتتاحيه اجلاس روساي آموزش و پرورش
تمدن بشرى، مرهون دستاورد بزرگ عالمان اسلامي است
سيد محمد خاتمي رئيس جمهور درمراسم افتتاح بيست و دومين اجلاس روساى آموزش و پرورش سراسر كشور در تهران، گفت: اگر بخواهيم تحول بنيادى در نظام آموزش و پرورش كشور ايجاد شود، بايد تحول اساسي در ذهن و زندگي معلم و دانش آموز صورت گيرد.
کد خبر 95914
نظر شما