به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی عصر دوشنبه در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با اشاره به پاک بودن فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه های استان اظهار داشت: آلودگیها و مسائل سیاسی موجود در برخی دانشگاه های کشور در استان وجود ندارد و از این حیث مازندران می تواند الگو باشد.
وی افزود: مازندران دارای بیش از 100 هزار دانشجو است که نتایج این علم آموزی تاثیرات بسزایی در جامعه خواهد داشت.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه دانشمندان باید بیشتراز هر شخصی به تقوا داشته باشند، تصریح کرد: تخریبی که ناشی از فساد علم و عالمان بوجود می آید از خرابیهای جنگ بدتر و بیشتر است.
وی با بیان اینکه علم و دانش موجب ترقی هرجامعه ای می شود، خاطرنشان کرد: تنها راه توسعه هر کشوری در دنیای امروزی بدست آوردن تکنولوژی های برتر است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه دانشجویان در بهترین سنین جوانی وارد دانشگاه شدند، یادآور شد: رشت کشاورزی از علومی است که در قرآن و احادیث سفارشات فراوانی در خصوص آن شده است.
نظر شما