پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مهر ۱۳۸۸، ۹:۵۷

توجیه عجیب یک گروه صهیونیست:

حضرت داوود در حال حفاری زیر مسجد الاقصی است !

حضرت داوود در حال حفاری زیر مسجد الاقصی است !

یک گروه از صهیونیستهای تندرو که با حمایت سران تل آویو ماموریت حفاری زیر مسجد الاقصی را بر عهده دارد، در توجیهی عجیب فعالیت های نژادپرستانه خود در این مکان مقدس را منتسب به حضرت داوود کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، "دیوید بئیری" رئیس گروه صهیونیست "العاد" در این باره می گوید: ما در سطح زیرین مسجد الاقصی حفاری نمی کنیم، بلکه تنها وظیفه ما پاکسازی این مکان است.

این گروه صهیونیست به همراه گروه "عطیرت کوهانیم" وظیفه حفاری در زیر مسجد الاقصی را بر عهده دارند، که با مخالفت گسترده گروه های فلسطینی، کشورهای اسلامی و سازمان های حقوق بشری مواجه است.

رئیس این گروه صهیونیست در حالی حفاری در مسجد الاقصی را منتسب به حضرت داوود کرده است، که سران تل آویو به شدت از تداوم حفاری و هتک حرمت به این مکان مقدس حمایت می کنند.

صهیونیستها از حدود نیم قرن گذشته در صدد یافتن هیکل سلیمان و دیگر موارد ادعایی در زیر مسجد الاقصی هستند، که تاکنون به هیچکدام از آنها دست نیافته اند.

از سوی دیگر حفاری در مسجد الاقصی احتمال تخریب این مکان مقدس را افزایش داده است. 

کد خبر 959365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha