پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۴:۲۰

همایش بین المللی اقتصاد اسلامی برگزار می شود

همایش بین المللی اقتصاد اسلامی برگزار می شود

ششمین همایش دوسالانه بین المللی اقتصاد اسلامی 29 مهرماه توسط پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد احدی - ریاست پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: این همایش به صورت خاص با موضوع توسعه با رویکرد اقتصاد اسلامی در قالب محورهای مفهوم و ایجاد توسعه، نهادهای اسلامی و توسعه، فرآیند توسعه ایران و توسعه اسلامی، توسعه و تمدن ایرانی - اسلامی و کشورهای مسلمان و توسعه اسلامی برگزار می شود.

وی گفت: ششمین همایش دوسالانه اقتصاد اسلامی در آستانه تدوین نهایی برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و در اولین سال دهه چهارم انقلاب اسلامی با استفاده از نقطه نظرات متخصصین بین المللی برگزار می شود چرا که پس از گذشت 30 سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز ابعاد مختلفی از چارچوب های لازم برای توسعه کشور براساس اصول و آرمانهای اسلامی روشن نیست.

رئیس پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: نام گذاری دهه چهارم انقلاب با عنوان توسعه و عدالت ایجاب می  کند که بیش از پیش برای تدوین، ترسیم  اجرای ابعاد مختلف توسعه از دیدگاه اسلامی همت گماشته شود.

وی افزود: تاکنون حدود 60 مقاله دریافت شده است که در روز همایش 12 مقاله به صورت سخنرانی  ارایه می شود.

کد خبر 959656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha