پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۵۹

چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل ریلیز"‌ در زنجان آغاز شد

زنجان - خبرگزاری مهر: چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل ریلیز"‌ ایران قبل از ظهر سه شنبه با پیام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل سالن همایش های استاد رضا روزبه شهر زنجان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل ریلیز"‌ ایران با هدف توسعه علمی استان و ارتقای روابط بین محققین داخلی و بین المللی در زمینه های علوم و فناوریهای نوین وارداتی از روز چهارشنبه در زنجان آغاز شد.

رئیس دانشکده داروسازی استان زنجان پیش از ظهر امروز در آئین افتتاح چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل ریلیز"‌ ایران گفت: فرایند برگزاری این کنفرانس از یک سال قبل با ارسال فراخوان به کلیه مراکز آموزش عالی، تحقیقاتی و‌ پژوهشی داخلی و بین المللی آغاز شده است.

مهرداد حمیدی افزود: 140 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است، افزود:‌ 48 مقاله در مدت سه روز ‌برگزاری این کنفرانس بصورت سخنرانی و83 مقاله درقالب پوستر الکترونیکی ارائه می شود. 

وی ادامه داد: برای غنای هرچه بیشتر کنفرانس، شش نفر از محققین برجسته داخلی و سه محقق خارجی از کشورهای اتریش،‌ دانمارک و انگلیس به عنوان سخنرانان ویژه به این نشست علمی حضور دارند.

حمیدی افزود: همچنین دو سخنرانی نیز توسط محققین تراز اول بین المللی از آمریکا و هلند ، بصورت وب کنفرانس در روزهای اول و دوم این کنفرانس ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه‌ بیش از 200 نفر از پزشکان و داروسازان استان و استانهای همجوار نیز در قالب بازآموزی در این کنفرانس شرکت خواهند کرد، گفت:‌ در این کنفرانس علاوه بر ارائه آخرین دستاوردهای فناوریهای نوین دارویی، جهت آشنایی هرچه بیشتر شرکت کنندگان با تجهیزات علمی، برگزاری شش کارگاه آموزشی شامل"‌ DSC، GPC ، LC/MS،‌ فلوسایتومتر،‌ AFM،‌ پارتیکل سایز آنالایزر و پارالل سنتنرایزر"‌ برنامه ریزی شده است.

حمیدی افزود: نمایشگاهی نیز از صنایع مرتبط با فناوریهای دارویی با حضور25 شرکت داخلی در بخش جنبی این کنفرانس برپا می شود.

همچنین دکتر وحید دستجردی در پیامی به چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل ریلیز"‌ ایران، برگزاری این همایش را فرصتی مهم و ارشمند در راستای اعتلای دانش و فناوری نوین داروسازی کشور عنوان کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آمورزش پزشکی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره در عرصه های مختلف پیشتاز بوده است، آورده است: پیشرفتهای چشمگیر دانشمندان و اساتید ایرانی در زمینه علوم دارویی در چند ساله اخیر ضمن اینکه نویدبخش آینده ای روشن برای نظام سلامت کشور است در قطع وابستگی واردات داروهای ضروری بیماران نیز گامی موثر بوده و رشد کیفی و کمی پرشتاب محصولات علمی در زمینه دارویی ، موجب ارتقای سطح  علمی کشور و جلب توجه اهل علم به توفیقات جمهوری اسلامی ایران است.

وحید دستجری در پایان پیام خود به چهارمین کنفرانس بین المللی "کنترل ریلیز"‌ ایران برگزاری این همایش را در دانشگاه جوان و روبه رشد علوم پزشکی زنجان به ویژه دانشکده داروسازی نوپای این دانشگاه را به فال نیک گرفته است.

این کنفرانس که قرار است به مدت سه روز در زنجان برگزار شود به همت دانشگاه علوم پزشکی و همکاری دانشکده داروسازی زنجان و انجمن علمی سامانه های نوین داروسازی ایران برگزار شده است.

کد خبر 959668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha