عضو كميسيون عمران مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي "مهر" با تاكيد بر اين كه هنوز اكثر نمايندگان مجلس و به خصوص خود بنده اصرار بر استيضاح وزير راه و ترابري داريم، گفت: استيضاح وزير راه و ترابري را كه درحدود 100 تن از نمايندگان مجلس امضا كرده بودند، با رايزني برخي معاونين رئيس جمهور و وزير راه و ترابري به حدود 60 امضا رسيد.
علي مويدي تاكيد كرد:حتي درصورتي كه طرح استيضاح وزير راه و ترابري در مجلس هم راي نياورد، نمايندگان امضا كننده طرح فوق خواستار تحقيق و تفحص از بسياري از بخش هاي وزارت راه و ترابري خواهند شد.
وي درعين حال طرح استيضاح وزير راه و ترابري را بستگي به شريط حاكم بر مجلس دانست و اظهارداشت: آخرين خبرها نيز حاكي از آن است كه هيئت رئيسه فردا طرح استيضاح احمد خرم را فردا اعلام وصول كند و در غير اين صورت حتما به بعد از تعطيلات تابستاني نمايندگان مجلس موكول خواهد شد.
نظر شما