وی افزود: سینمای ایران در سالهای گذشته با مشکلات فراوانی مواجه بوده و حل این مشکلات به حضور کارشناسان متخصص و باتجربه در این عرصه نیاز دارد. بررسی و تحلیل نحوه عملکرد مدیران پیشین، نتیجه حاصل از این عملکرد، جلوگیری از تکرار پیامدهای منفی و برنامه ریزی دقیق و طولانی مدت برای حل بحرانهای سینمای ایران ضروری است.
تهیهکننده فیلم سینمایی "در میان ابرها" در باره انتصاب جواد شمقدری در پست معاونت سینمایی گفت: همکاری نزدیک با اهالی سینما و نگاه مثبت به تمام سینماگران مهمترین مسئلهای است که باید مد نظر معاونت سینمایی قرار گیرد و مسلما سوابق سینمایی شمقدری و حضور و تجربه وی در سینما دستیابی به این امر را آسان میکند.
سعدی موفقیت شمقدری را در پست معاونت سینمایی مشروط به موفقیت وی در ایجاد تعامل میان دولت، مدیران سینمایی وسینماگران دانست و گفت: اگر معاونت سینمایی علاوه بر برنامهریزی دقیق، موفق به ایجاد تعامل سازنده میان دولت، مدیران سینمایی و هنرمندان شود، حضور وی با حل مشکلات، ایجاد تغییر و پیامدهای مثبت همراه میشود.
این تهیهکننده ارتباط نزدیک معاونت سینمایی با هیئت دولت را به نفع سینما توصیف کرد و ادامه داد: اگر شمقدری با تعهد به سینما و سینماگران، فعالیت خود در معاونت سینمایی را آغاز کند رابطه نزدیک وی با هیئت دولت به بدنه سینما کمک کرده و تعامل دو سویه میان دولت و سینماگران در نهایت رشد و تعالی فرهنگی را برای سینما به ارمغان میآورد.
وی در پایان به ضرورت توجه به زیرساختهای سینمایی و جدایی فرهنگ از سیاست اشاره کرد و گفت: توجه به زیر ساختهای سینمایی به عنوان یک ضرورت برای ارتقاء سینما در سالهای آتی باید مد نظر مدیران سینمایی قرار گیرد. فرهنگ و سیاست دو مقوله جدا از یکدیگر هستند و مدیران فرهنگی باید نگاهی فرهنگی داشته و خود و هنرمندان را از جریانهای سیاسی جدا بدانند.
نظر شما