ناصر امینی در گفتگو با خبرنگار مهر ساخت تصفیه خانه فاضلاب غازیان بندر انزلی را یک اقدام بزرگ در راستای انجام امور زیر بنایی و توسعه شهر انزلی ارزیابی کرد و افزود: این پروژه به مدت 42 ماه به بهره برداری می رسد.
وی عنوان کرد: این تصفیه خانه در زمینی به وسعت 10 هکتار با اعتباری افزون بردو میلیون یورو ساخته می شود که 80 درصد از کل مبلغ پروژه از سوی بانک جهانی و 20 درصد بقیه از سوی دولت تامین و پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب گیلان گفت: این تصفیه خانه پس از بهره برداری قادر به تصفیه روزانه 12 هزار مترمکعب فاضلاب خانگی بیش از 60 هزار نفر جمعیت شهری غازیان است که تا 120 هزار نفر قابل افزایش است.
وی با اعلام اینکه تصفیه فاضلاب با توجه به پتانسیل انتشار آلودگی و بیماریهای ناشی از مصرف آب آلوده به فاضلاب امری حیاتی است، اظهارداشت: فرآیند های تصفیه فاضلاب بهداشتی شامل مراحل پیش تصفیه فیزیکی و شیمیایی، تصفیه بیولوژیکی برای حذف کامل BOD و COD ، نیتروژن و فسفات و تمامی فرآیند تصفیه و گند زدایی نهایی برای حصول آبی با قابلیت تخلیه در محیط زیست و یا کاربری مجدد است.
امینی همچنین ازسرمایه گذاری 600 میلیون ریالی برای رفع مشکل کم آبی و تامین تامین آب شهر پره سر رضوانشهر خبر داد و گفت: با این میزان اعتبار یک حلقه چاه با دبی 15 لیتر در ثانیه طی مدت 2.5 ماه در محوطه ایستگاه پمپاز پره سر و به عنوان چاه جایگزین حفر و راه اندازی شده است.
وی در ادامه با اشاره به محدودیت منابع تامین آب، یاد آورشد: حرکت سریع مردم و مسئولان در مسیر اصلاح الگوی مصرف آب امری ضروری است.
نظر شما