پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ مهر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۱

343 تخته فرش دستبافت توسط مددجویان کمیته امداد ایلام بافته شد

343 تخته فرش دستبافت توسط مددجویان کمیته امداد ایلام بافته شد

ایلام - خبرگزاری مهر: معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ایلام گفت: در شش ماهه نخست سال جاری 343 تخته فرش دستبافت توسط مددجویان کمیته امداد این استان بافته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، محسن علیپور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این فرشها توسط 380 مددجوی بافنده فرش در استان ایلام بافته شده است.

وی بیان داشت:  متراژ این تعداد فرش 675 متر مربع بوده و در ابعاد پشتی، ذرع و نیم، دو زرعی و شش متری بافته و به ارزش 2 میلیارد و 160 میلیون ریال به بازار عرضه شده است.

این مسئول با اشاره به اینکه این فرشها با پشم، ابریشم و کرک و در نقشهای لچک و ترنج، شاه عباسی، گل فرنگ، قابقابی، گلدانی، اطلسی، اسلیمی و مستوفی بافته شده است، خاطرنشان کرد: فرشهای تولید شده در استان ایلام در جشنواره کار آفرینان پارسال از لحاظ کیفیت بافت مقام سوم کشور را کسب کرد.

علیپور عنوان کرد: 700 مددجوی بافنده این نهاد پارسال هزار و 200 مترمربع فرش به ارزش چهار میلیارد ریال بافتند.

این مسئول یادآور شد: از مهمترین برنامه های کمیته امداد در سال جاری برای خودکفا کردن خانوارهای تحت پوشش ایجاد شغلهای پایدار است.

کد خبر 960866

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha