غلامعلي حدادعادل با تاكيد بر اينكه درحال حاضر فاقد متخصصان نظريه پرداز و صاحبنظر در امر اقتصاد آموزش و پرورش هستيم، گفت: ما هنوز هم درباره اقتصاد آموزش و پرورش يك نظر جامع و مورد اتفاق همه مسئولان كشور نداريم.
وي افزود: وقتي كه جلوي ثروتهاي بادآورده گرفته نشود و تا وقتي كه گراني مسكن بصورت لجام گسيخته پيش مي رود چه بايد كرد؟
حداد عادل تصريح كرد: براي رفع مشكلات اقتصادي آموزش و پرورش به گردهمايي هاي تخصصي متعدد نياز است و بايد كارشناسان دولت، مجلس و آموزش و پرورش دور هم جمع شوند و اين دغدغه را بصورت دغدغه ملي همه مسئولان درآورند.
وي افزود: ضعف اقتصادي آموزش و پرورش سبب شده كه اين دستگاه با همه اهميت از نظر جذب نيروهاي متعهد و كارآمد جاذبه كافي نداشته باشد.
رييس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اهميت برنامه چشم انداز 20ساله و فرمايشات مقام معظم رهبري در اين زمينه گفت: اين برنامه به اين معناست كه ما مصريم از روزمرگي خارج شويم و اهداف خودمان را براي كشورمان در يك افق 20 ساله پيدا كنيم كه اين به خودي خود دستاورد ملي است.
حدادعادل گفت: جمهوري اسلامي ايران مي خواهد در افق 1404 از دانش پيشرفته، علم و فناوري و پيشرفت مبتني بر منابع انساني برخوردار شود و در اين زمينه همه فرهنگيان و معلمان بايد با مطالعه و دقت در چشم اندازي 20 ساله هزينه اين چشم انداز را بررسي و براي اجرايي كردن آن تلاش كنند.
رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه 83 نفر از نمايندگان مجلس فرهنگي هستند، گفت: مجلس با جديت براي رفع مشكلات آموزش و پرورش گام بر مي دارد و نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت را با تلاش هرچه بيشتر پيگيري مي كند.
حدادل عادل گفت: تفكيك كميسيونهاي آموزش و پرورش و آموزش عالي نيز بايد با كار كارشناسي باشد.
وي دربخش ديگري از سخنان خود گفت: بهبود كيفيت نيروي انساني و تربيت معلم خوب و كارآمد بسيار لازم است و با تربيت هزاران دانش آموز موفق برابري مي كند و لذا تاكيد مي كنم كه تربيت معلم را نبايد سهل گرفت.
رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: آموزش و پرورش علاوه بر آموزش بايد به پرورش و تربيت و تقويت ايمان، معنويت و اخلاق اسلامي توجه شود چرا كه تربيت اسلامي و اخلاق اسلامي براي پرورش دانش آموزان موفق و كارآمد بسيارلازم و ضروري است.
نظر شما