پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۰۴

نیویورک تایمز :

اهدای نوبل صلح به اوباما یک اقدام سیاسی بود

اهدای نوبل صلح به اوباما یک اقدام سیاسی بود

یک روزنامه آمریکایی با پرداختن به موضوع اهدای جایزه نوبل صلح به باراک اوباما، این رویداد را بیشتر یک اقدام سیاسی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه نیویورک تایمز در ادامه نوشت : اهدای این جایزه به اوباما شکاف میان وعده های او و رفتارش را به تصویر کشید.

این روزنامه در ادامه می نویسد : هر چند بسیاری از مردم جهان اوباما را به عنوان یک چهره ضد بوش به حساب می آورند اما اقدامات او تفاوت چندانی با اقدامات بوش نداشته و وی آنچنان که وعده داده بود نتوانسته عمل کند.

در این میان مخالفان اوباما نیز دست به کار شده و می گویند چگونه ممکن است در حالی که هنوز نتایج اقدامات او در مورد جهان عاری از سلاح هسته ای، مبارزه با افزایش گرمای جهان، دستیابی به صلح در خاورمیانه و از همه مهمتر جنگ افغانستان روشن نیست به وی جایزه صلح نوبل را اهدا کرد.

برخی نیز معتقدند که اهدای این جایزه به اوباما بیشتر یک اقدام سیاسی بوده است.

اما در این میان دموکرات های امریکا از این جایزه خوشحالند و اعلام می کنند که پس از سالها مواجه بودن با انتقادهای جهانی این یک جایزه مهم برای آمریکا به حساب می آید.

اما با این وجود نومحافظه کاران و جمهوریخواهان آمریکا به شدت به این موضوع اعتراض داشته و می گویند : تنها پس از 9 ماه زمامداری کاری انجام نشده که مستحق جایزه صلح نوبل باشد .

با این وجود باید گفت جایزه صلح نوبل در حالی به اوباما اهدا شده که صرف نظر از موضوع عراق، هنوز هیچ آینده روشنی را نمی توان برای افغانستان و صلح خاورمیانه ترسیم کرد.

اوباما در حالی برنده جایزه صلح نوبل شد که نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان سال جاری را به عنوان خونین ترین سال حضور خود دراین کشور سپری می کنند. 

کد خبر 961759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha