پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۰۱

طرح 22 ایران خودرو از مشهد آغاز شد‏

طرح 22 ایران خودرو از مشهد آغاز شد‏

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت:‌ به منظور ارتقای کیفیت شبکه خدمات پس از فروش و تامین خواسته ها و رفع مشکلات مشتریان، طرح سفر به استانها و بررسی وضعیت نمایندگیها در سراسر کشور(طرح 22) به اجرا در آمد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جواد نجم الدین پیش از ظهر شنبه در بازدید از ایران خورو خراسان رضوی افزود: در قالب این طرح که به طرح 22 موسوم است، شبکه خدمات پس از فروش در 22 استان کشور از نزدیک مورد بازدید قرار می گیرد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: اجرای این طرح همزمان با بازدید مدیران ارشد این شرکت از ایران خودرو خراسان آغاز و به مرور به تمام استانهای تسری خواهد یافت.

نجم الدین، طرح 22 را نخستین حرکت از این دست در تاریخ 48 ساله ایران خودرو برای ارتقای سطح خدمات پس از فروش و رضایت مشتریان توصیف کرد.

وی شاخص تصویر ایران خودرو نزد جامعه را در ابتدای سال 1388 برابر با 67.5 درصد عنوان کرد و گفت: هدف ایران خودرو، ارتقای این شاخص به 70 درصد تا انتهای سال 1388 است و اجرای طرح 22 نخستین گام موثر برای رسیدن به این هدف است.

در این بازدید محمد مهدی سیادت مدیرعامل ایران خودرو خراسان نیز گزارشی از روند تولید در این واحد را ارائه کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 41 هزار دستگاه انواع خودرو سواری در ایران خودرو خراسان تولید شده است که این میزان به نسبت مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش نشان می دهد و پیش بینی می شود این میزان تولید تا پایان سال جاری به 120 هزار دستگاه خواهد رسید.

وی افزود: در سال گذشته ایران خودروی خراسان 98 هزار دستگاه انواع خودرو سواری تولید کرده بود.

سیادت تصریح کرد: در این شرکت، پژو پارس معمولی و اتوماتیک؛ 405 دوگانه سوز و بنزینی؛ گرند ویتارا دستی و اتوماتیک تولید می شود.

وی فروش ایران خودرو خراسان را در سال گذشته سه هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این میزان در سال جاری به 15 هزار میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل ایران خودرو خراسان هدف از بازدید مدیریت ارشد ایران خودرو از این شرکت را بررسی راهکار برای افزایش ظرفیت تولید، محصولات جدید و رفع گلوگاه های تولید اعلام کرد.

وی ادامه داد: تعداد نیروهای انسانی ایران خودرو خراسان با احتساب پیمانکاران مستقیم بالای چهار هزار نفر است.

کد خبر 961825

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha