به گزارش خبرنگار مهر در همدان، سید علی حسنی ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی همدان برگزار شد، اظهار داشت: هفته گرامیداشت ناجا از 15 مهر ماه آغازشده و بیش از 74 برنامه اصلی و ده ها برنامه فرعی در این راستا انجام می گیرد.
وی افزود: در این نمایشگاه که با مساحتی بالغ بر هشت هزار متر مربع برپا شده است، 80 غرفه درون و برون سازمانی حضور فعال دارند.
معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان تصریح کرد: جهت هماهنگی برنامه های اجرایی در هفته ناجا بیش از 50 جلسه کارشناسی برگزار شد.
حسنی اعلام کرد: غرفه های شرکت کننده در این نمایشگاه از معاونتهای اجرایی، ستادی، خدماتی، و واحد های دولتی و خصوصی همچنین برخی از دستگاههای اجرایی هستند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان نیز در ادامه این آئین گفت: امنیت اجتماعی در مقابل کاهش آسیبهای اجتماعی قرار دارد و هر چه امنیت در جامعه افزایش یابد در مقابل آن آسیبهای اجتماعی کاهش خواهد یافت.
سیدحمید عسگری یاد آور شد: بین امنیت اجتماعی و امنیت سیاسی تعامل منطقی برقرار است، ضمن اینکه باید به مشارکت مردم در این راستا توجه کافی صورت پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: کسی که تمایل دارد در بحث امنیت اجتماعی فعالیت کند باید دارای صلاحیت در این زمینه باشد.
نظر شما