به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به حساسیت صحنه بوجود آمده و اعتراض بازیکنان تیم مقاومت به کادر داوری مبنی بر از خط رد شدن ضربه سر مهاجم سپاسی، گروه آنالیز ویدئویی کمیته داوران با بررسی دقیق صحنه و آنالیز صدم ثانیه به صدم ثانیه و فریم به فریم عبور حرکت توپ از سر مهاجم تا روی خط دروازه که کریم باقری مدافع پرسپولیس در آن قرار داشت به این نتیجه رسید که تمام توپ از خط دروازه عبور نکرده است.
اگرچه پای کریم باقری آن سوی خط قرار داشت، اما قرار گرفتن زانوی مدافع پرسپولیس در زاویه ای بود که باعث شد تمام توپ از خط دروازه عبور نکند.
طبق قوانین داوری برای گل شدن یک توپ باید تمام آن از خط عبور کند و حتی اگر یک دهم آن هم از خط عبور نکرده باشد و بازیکن یا دروازه بان آن را از روی خط دروازه بیرون بکشند توپ به گل تبدیل نشده است.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و مقاومت سپاسی شیراز در هفته دهم لیگ برتر با پیروزی 4 بر 2 پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.
نظر شما