پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۵

خوشنویسان:

استفاده از محصولات استاندارد در جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی است

استفاده از محصولات استاندارد در جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی است

قم - خبرگزاری مهر: ‌مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان قم بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از محصولات استاندارد در جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، فرشاد خوشنویسان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران ضمن تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از محصولات استاندارد در جامعه بیان داشت: به لحاظ اقتصادی استفاده از محصولات استاندارد علاوه بر مقرون به صرفه بودن هم به نفع تولیده کننده است و هم به نفع مشتری.

وی اظهار داشت: به دلیل عدم فرهنگ سازی و اطلاع‌رسانی لازم متأسفانه محصولات بی‌کیفیت زیادی تولید می‌شود.

مدیر کل استاندارد استان قم در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جاری از سوی معظم له به عنوان سال اصلاح الگوی مصرف خاطر نشان ساخت: با بیانات رهبری در سال جاری وظیفه ما بسیار سنگین شده است که در این راستا اداره کل استاندارد قم جزوات و بروشور‌های آموزشی تهیه و توزیع کرده است.

وی با بیان این که اصلاح الگوی مصرف با استاندارد‌سازی ارتباط مستقیم دارد تأکید کرد: اصلاح الگوی مصرف بدون لحاظ کردن استاندارد عملی نیست.

آزمایشگاه استاندارد در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان راه‌اندازی می‌شود

خوشنویسان در ادامه گفت: موضوع احداث دفتر نمایندگی استاندارد در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان جزو مصوبات سفر دوم هیئت دولت به استان قم بوده است که خوشبختانه با مساعدت‌های صورت گرفته این کار عملی شد و هم‌اکنون تجهیزات آزمایشگاه انواع لوازم خانگی در آن نصب شده است و در دهه کرامت به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی مجموع اعتبارات هزینه شده برای این پروژه را 700 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: از این مبلغ 500 میلیون تومان جهت احداث ساختمان دفتر نمایندگی و 200 میلیون تومان دیگر آن نیز جهت نصب تجهیزات مورد نیاز هزینه گردیده است.

خوشنویسان بیان داشت: امیدواریم با حمایت‌های مسئولان استانی بتوانیم سایر تجهیزات مورد نیاز را نیز در این آزمایشگاه نصب نماییم.

کد خبر 962735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha