به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، سرهنگ مسعود روستا ظهر یکشنبه در نشستی خبری افزود: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان فارس در بحث جمع آوری سلاح های غیر مجاز به خوبی وارد کار شده و موفقیتهای مناسبی را نیز کسب کرده و کشف این میزلن سلاح نیز گواه این موفقیتهاست.
سرهنگ روستا در ادامه سخنان خود با اشاره به بحث ساماندهی موسسات، مراکز و واحد هایی که فاقد مجوز لازم برای فعالیت خود هستند، افزود: بخشی از این موسسات را مراکزی تشکیل می دهند که فعالیتهای اقتصادی داشتند و بخش دیگر از موسسات را واحد هایی تشکیل می دهند که در بخش آموزش و اعزام دانشجو و پرستار به خارج از کشور اقدام می کردند هرچند که شرکت خود را به ثبت رسانده اند اما به عنوان نمونه از وزارت علوم مجوزی را دریافت نکرده اند.
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان فارس همچنین با اشاره به اینکه از مهر سال ۸۷ تا مهر ماه امسال حدود ۲۰۶ موسسه مرتبط با امور آموزشی و اعزام دانشجو و.. در سطح شهرستان شیراز شناسایی و از فعالیت آنها به ترتیب جلوگیری شده است، افزود: در پی این امر موسسات مذکور ملزم شده اند که فعالیتهای خود را به صورت قانونمند و با اخذ مجوزهای لازم ادامه دهند.
نظر شما