پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۱۸

احداث سد منگل آمل نیازمند اعتبارات ملی است

احداث سد منگل آمل نیازمند اعتبارات ملی است

ساری - خبرگزاری مهر: یک مسئول در استانداری مازندران با اشاره به اینکه سدمنگل آمل مصوبه دولت است و باید مورد توجه جدی مسئولان باشد، گفت: احداث سد منگل نیازمند اعتبارات ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، جواد قناعت بعداز ظهر یکشنبه در جلسه تعیین زمان برای آغاز عملیات اجرای سدمنگل آمل با اشاره اینکه پس از مصوبه این سد در سفر هیئت دولت مطالعات مراحل مختلف این سد به پایان رسیده است، گفت: عملیات اجرایی سد منگل آمل تا پایان مهرماه آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: متولیان فعلی این طرح ملی اکنون باید به دور از ایجاد هرگونه حاشیه در زمان بندی تعیین شده حداقل پنج ساله آن را به مرحله افتتاح برسانند.

معاون سیاسی وامنیتی استاندارمازندران از عوامل در اجرای سدمنگل آمل خواست با اعتماد بیشتر به هم از کاغذبازی های ادارای و دست و پاگیر در این بخش خودداری و به فکر تحقق آرزوهای دیرینه و کهنه شده مردم شهرستانهای مرکزی مازندران باشند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران از سدمنگل آمل به عنوان یکی از بزرگترین سدهای برق آبی وکشاورزی در شمال کشور یاد کرد وگفت: ساخت سد منگل در حوزه آبریز هراز به لحاظ اجتماعی، اقتصادی در منطقه تحول ساز خواهد بود.

عزیزالله واحد با بیان اینکه از 9 سد موجود در مازندران فقط پنج درصد آبهای سطحی استان را مهار می کند، افزود: سدمنگل آمل به تنهایی فقط از هدر رفت 14 درصد آبهای سطحی استان جلوگیری خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون مقدمات ساخت تونل انحرافی سدمنگل آغاز شده است این سد را از نوع خاکی سنگ ریزه ای با هسته مخلوط اعلام و تصریح کرد: سدمنگل با ارتفاع 150 متر و 337 متر عرض و طول حدود 9 کیلومتر حجم آبگیری حدود 600 میلیون متر مکعب آب در پشت سد را دارد.

وی اضافه کرد: این سد ظرفیت 25 مگاوات تولید برق را هم دارد که در منطقه ایجاد تولید برق با این ظرفیت بی نظیر است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران با بیان اینکه سدمنگل آمل ردیف مستقل اعتبار دولتی دارد از اختصاص 25 میلیارد تومان امسال برای این سد خبر داد و اضافه کرد: برای تکمیل سدمنگل آمل به 190 میلیاردتومان اعتبار نیاز است.

رسول علی اشرفی پور، مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران هم در این جلسه گفت: سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اصل سد منگل و اجرای آن در مکان فعلی آن موافق است و تاکنون مشکل زیست محیطی مشاهده نشده است.

فرماندار شهرستان آمل با اشاره به اینکه سدمنگل یکی از بزرگترین طرحهای دور نخست سفر هیئت دولت به مازندران و مورد تاکید دولت نیز هست، افزود: با اجرایی شدن این سد، تمام طرحهای مصوب دور نخست سفر در این شهرستان اجرایی خواهد شد.

علی اکبریان با بیان اینکه رئیس جمهور در سفر مردادماه خود برای افتتاح یک طرح ملی به شهرستان آمل بر اجرایی شدن هرچه سریعتر سدمنگل تاکید کرده بود، خاطرنشان کرد: مسئولان استانی باید این طرح ملی را جدی ودر این پروژه بزرگ استانی همکاری کنند.

سدمنگل شهرستان آمل در فاصله 20 کیلومتر شهر آمل در محور هراز واقع شده که با بهره برداری از آن آب مورد نیاز بیش از 100 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستانهای آمل، محمودآباد، نور، بابل و فریدونکنار تامین خواهد شد.

کد خبر 962832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha