به گزرش خبرنگار مهر از پکن ، اسماعیلی در دیدار با "جو شو چوان" قائم مقام خبرگزاری شینهوا چین ، گفت: قطعا با توجه به جایگاه ژئو استراتژیک ایران و محوریت ایران در جهان اسلام از یک سو و توانمندیهای شگرف اقتصادی از جمله در حوزه انرژی از سوی دیگر ، چین باید نگاه ویژه و پایدارتری به روابط با ایران داشته باشد که گسترش مبادلات دوجانبه خبری در همین راستا است.
مدیر عامل خبرگزاری مهر با اشاره به انعکاس اخبار مثبت از توسعه و پیشرفت چین در رسانه های ایران ، گفت: ما از سیاست چین واحد حمایت می کنیم و قطعا هر گونه دخالت در تحولات داخلی این کشور و ضربه به حاکمیت و تمامیت ارضی آن را رد می کنیم. به همین شکل انتظار ما این است که رسانه های چین نیز با انتشار واقعیت ها و نیز انعکاس توسعه روز افزون علمی و فرهنگ و تمدن ممتاز ایرانیان به شناخت متقابل دو ملت یاری رسانند.
وی با اشاره به تحریف عمدی واقعیتی تاریخی به نام "خلیج فارس" توسط برخی رسانه های غربی گفت: "خلیج فارس" یک واقعیت استاندارد جهانی است و علاوه بر این سازمان ملل نیز آن را به رسمیت شناخته و حتی رسانه هایی چون گوگل و نشنال جئوگرافیک بعد از استفاده از انواع واژه های جعلی با توجه به حساسیت ملت ایران موضوع را اصلاح و عذر خواهی کردند.
مدیر عامل مهر چنین اقداماتی از سوی رسانه های غربی را هدفمند خواند و خواستار اهتمام ویژه رسانه های چینی و علی الخصوص شینهوا به عنوان یکی از معتبرترین رسانه های بین المللی برای استفاده صحیح از نام تاریخی "خلیج فارس" شد.
اسماعیلی به انعکاس منفی تحولات دو کشور توسط رسانه های غربی در زمینه های مختلف از جمله حقوق بشر یا انرژی هسته ای اشاره و افزود: در حالیکه فناوری اتمی ایران یک دستاورد بومی است که آژانس هم صلح آمیز بودن آن را تائید کرده ، رسانه های غربی آن را به دروغ تهدید امنیت بین المللی وانمود می کنند.
وی از مواضع اصولی چین در دفاع از حقوق ایران طبق پیمان ان پی تی تشکر کرد.
مدیر عامل خبرگزاری مهر همچنین حمایت ویژه سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن را نشانه اهتمام کشورمان به بسط روابط فرهنگی و رسانه ای دو کشور دانست و از نقش سفارت چین در ایران هم در این راستا تقدیر کرد.
نظر شما