پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۸۸، ۱۲:۲۳

در شش ماه گذشته؛

427 حادثه و سوانح غیرمترقبه در کشور اتفاق افتاده است

427 حادثه و سوانح غیرمترقبه در کشور اتفاق افتاده است

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در شش ماه نخست امسال 427 حادثه و سوانح غیرمترقبه در مناطق مختلف کشور رخ داده است.

حسین باقری در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه با اشاره به اینکه سالانه به طور متوسط هزار حادثه مهم در کشور روی می دهد بیان داشت: در این راستا حوادث غیرمترقبه سالانه بین 30 تا 50 هزار میلیارد ریال برای جبران خسارات ناشی از خشکسالی هزینه می شود.

وی خاطرنشان کرد: از این مقدار اعتبار 320 میلیارد ریال برای آذربایجان غربی تخصیص یافته است.

باقری با بیان اینکه آذربایجان غربی به لحاظ شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی در فصول مختلف سال با حوادث و پدیده های جوی زیانباری همراه است، اظهار داشت: برای رویارویی با اینگونه حوادث حفظ آمادگی نیروهای امدادی بکارگیری آخرین تجهیزات امدادی ضروری است.

16 شهر آذربایجان غربی در خطر زلزله قرار دارند

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی نیز با بیان اینکه در شش ماهه نخست امسال 328 مورد سیل و زلزله و آتش سوزی در استان ثبت شده است، افزود: 16 شهر آذربایجان غربی با آسیب پذیری بالا از زلزله و 570 روستا نیز در معرض سیل قرار دارند.

محمد باقر داریانی ادامه داد: در این راستا دستگاه های مسئول در استان باید نسبت به اجرای برنامه های مقاوم سازی و کاهش خسارتهای احتمالی ناشی از حوادث را در این مناطق در اولویت کاری خود قرار دهند.

قائم مقام ستاد حوادث غیر مترقبه آذربایجان غربی آموزش و فرهنگسازی را از اولویتهای کاری ستاد حوادث در استان عنوان کرد و بیان داشت: آموزش نیروهای متخصص و توانمند در امدادرسانی، مدیریت حوادث پیش از وقوع آن و ارائه آموزشهای همگانی برای کاهش خسارتهای ناشی از حوادث پیش بینی نشده بسیار ضروری است.

کد خبر 963380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha