پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۰۸

آیت الله سبحانی:

شهر مقدس قم چشم و چراغ تشیع است

شهر مقدس قم چشم و چراغ تشیع است

قم - خبرگزاری مهر: آیت الله سبحانی شهر قم را چشم و چراغ تشیع عنوان کرد و گفت: مفاسد و انحرافات نباید در قم جایی داشته باشد.

آیت الله جعفر سبحانی دوشنبه شب در دیدار استاندار جدید قم با وی، با اشاره به مهاجرت بی رویه و ایجاد معضل حاشیه نشینی در قم بر ضرورت توجه به مسائل فرهنگی این مناطق تاکید کرد و افزود: مهاجرت به قم باعث شده تا فرهنگ های مختلفی را در مناطق قم شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه شهر مقدس قم چشم و چراغ تشیع است، اظهار داشت: این شهر باید از هر لحاظ الگو بوده و مفاسد و انحرافات در آن جایی نداشته باشد.

حضرت آیت الله سبحانی با اشاره به منظر نامناسب معماری شهر قم تصریح کرد: معابر و سیمای شهر قم به ویژه در مناطق قدیمی و هسته مرکزی شهر زیبنده نیست و باید این منظر اصلاح شود.

قم با جایگاه اصلی خود فاصله بسیاری دارد 

در ابتدای این دیدار استاندار قم با اشاره به جایگاه شهر مقدس قم در سطح ملی و جهانی اظهار داشت: در سالهای اخیر دولت عنایت خاصی به این شهر داشته است اما هنوز قم با جایگاه اصلی و شایسته خود فاصله زیادی دارد.

حجت الاسلام محمد حسین موسی‌پور افزود: رویکرد اصلی در استان توسعه فرهنگی اجتماعی در کنار توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال خواهد بود.

وی ادامه داد: در کنار توسعه صنعتی و گسترش صنایع کوچک و بزرگ، توسه توریسم مذهبی در شهر قم بعنوان قطب عظیم معنوی و علمی کشور و جهان تشیع مد نظر خواهد بود.

استاندار قم افزود: توریسم مذهبی علاوه بر کمک به رونق اشتغال و سرمایه گذاری استان می تواند در رشد و گسترش بیش از پیش فضای معنوی استان و کشور مؤثر باشد.

کد خبر 963760

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha