به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، غلامرضا سنچولی شامگاه دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: کشتارگاه های علی آباد کتول، کردکوی، بندرترکمن، فاضل آباد و بندرگز تعطیل می شوند و به کشتارگاه نیمه صنعتی جلین گرگان منتقل می شوند.
وی اظهار داشت: از چند سال قبل پیش بینی می شد که دو کشتارگاه صنعتی در غرب و شرق استان ایجاد شود که به دلیل نیاز به سرمایه گذاری بالا و عدم توجیه اقتصادی برای بخش خصوصی اجرایی نشد.
وی خاطرنشان کرد: حمایت مسئولان امر برای ساخت این دوکشتارگاه صنعتی دام نیاز ضروری است و باید بیشتر به آن توجه شود.
به گفته سنچولی، با اجرای طرحهای پیشگیری از بیماریهای دام و طیور اکنون بسیاری از بیماری های واگیردار دام و طیور در استان ریشه کن شده است.
سرپرست اداره کل دامپزشکی گلستان بیان داشت: تا پایان سال جاری سه واحد به کشتارگاه صنعتی طیور در استان بهره برداری که 30 درصد به ظرفیت کشتارگاههای صنعتی استان افزوده می شود.
وی به توانمندی های کشتارگاه های صنعتی طیور استان اشاره و اضافه کرد: اکنون حدود 75 درصد گوشت تولیدی مرغ زنده و کشتار استان به استانهای دیگر صادر می شود.
نظر شما