ایرج دالوند در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد به تشریح برنامه های این شرکت در بخش اصلاح شبکه پرداخت و بیان داشت: در این بخش و در شهرستان خرم آباد حدود 100کیلومتر در سال گذشته کار شد که در سالجاری نیز تاکنون بیش از 26 کیلومتر در این زمینه کار صورت گرفته است که جای کار زیادی در این بخش وجود دارد.
وی با بیان اینکه در بخش توسعه شبکه در شهرستان خرم آباد در سالجاری 10 کیلومتر کار شده است، افزود: این در حالیست که سال گذشته 35 کیلومتر در این بخش کار صورت گرفته بود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان کار اصلاح و توسعه شبکه را کاری دشوار دانست و عنوان داشت: در این بخش به نسبت شهرستان خرم آباد در بقیه شهرستانها کار در حال اجراست ولی از آنجا که کار در کوچه و خیابان با مشکلات خاص خود مواجه است یک پروسه اینچنینی حدود3 تا 4 سال به طول خواهد انجامید.
1441 انشعاب غیرمجاز در لرستان قطع شد
دالوند فعالیتهای این شرکت برای تامین آب را به سه دوره زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم بندی و تصریح کرد: از فعالیت های کوتاه مدت این شبکه می توان به جداسازی آب شرب از فضای سبز، برگزاری کارگاه آموزشی مصرف بهینه آب برای مبلغین مذهبی و برگزاری جلسات کمیته بحران اشاره کرد.
وی اقدامات میان مدت شرکت آب و فاضلاب استان لرستان را در قالب حفر26 حلقه چاه و تجهیز25 حلقه چاه در سطح استان برشمرد و افزود: امسال در کل استان اقدام به قطع هزار و441 انشعاب غیر مجاز کردیم که 950انشعاب آن مربوط به شهرستان خرم آباد بود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان در ادامه به اقدامات این شرکت در بحث بازسازی و اصلاح شبکه و در قالب فعالیت های بلند مدت اشاره کرد و گفت: در جهت کاهش هدر رفت آب 26 کیلومتر اصلاح و بازسازی خطوط انتقال آب و5/71 کیلومتر اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آب از سال گذشته تا کنون صورت گرفته است.
دالوند از جمله برنامه ها و طرح های بلند مدت برای تامین آب شرب در خرم آباد را احداث تونل انتقال آب کاکارضا به خرم آباد دانست.
اجرای طرح تله متری در لرستان
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان یکی از اقدامات جدید شرکت آب و فاضلاب استان لرستان را بحث تله متری عنوان کرد و گفت: در این بخش کلیه شیر فلکه های داخل شهر در تصفیه خانه کنترل خواهند شد.
دالوند اظهار داشت: اعتبارات در نظر گرفته شده برای این طرح بالغ بر 2/1 میلیارد تومان است که در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان زمان اجرای طرح تله متری را نزدیک به یک سال دانست.
نظر شما