پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۴۰

حضور مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در نمایشگاه فرانکفورت

حضور مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در نمایشگاه فرانکفورت

مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برای هفتمین سال پیاپی آخرین تولیدات و دستاوردهای نرم‌افزاری خود در زمنیه علوم قرآنی و معارف اسلامی را در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر امور بین‌الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از ارایه محصولات علوم اسلامی و انسانی مرکز تحقیقات در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت آلمان خبر داد و افزود: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نوزدهمین حضور خود را در نمایشگاههای بین المللی کشور آلمان تجربه می‌کند.

محسن‌ مسچی افزود: 12 دوره حضور در نمایشگاه بین‌المللی سبیت و 7 دوره حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت، این 19 سال تجربه را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: اولین سال حضور مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی مربوط به سال 1992 میلادی و در نمایشگاه تخصصی تولیدات و آخرین دستاوردهای فناوری و اطلاعات سبیت می‌شود.

مدیر ارتباطات بین‌الملل مرکز تحقیقات بیان کرد: در نمایشگاه فرانکفورت که یکی از معتبرترین نمایشگاههای بین‌المللی جهان به شمار می‌رود امکان حضور و معرفی محصولات بیش از 100 کشور جهان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه بین‌المللی همه ساله چند چهره شناخته شده فرهنگی و یک کشور از کشورهای جهان به‌عنوان میهمانان ویژه معرفی می‌شوند گفت: این نمایشگاه در وسعتی به متراژ 200 هزار متر مربع یکی از بزرگترین و معتبترین نمایشگاههای کتاب در جهان محسوب می‌شود که امسال میزبان بیش از 7400 ناشر و عرضه کننده کتاب از 108 کشور جهان است و 391 هزار عنوان کتاب در آن ارایه می‌شود.

سه روز نخست نمایشگاه مخصوص اهالی نشر و کتاب است و بازدید در دو روز پایانی برای عموم آزاد است. متصدیان غرفه ایران و نویسندگان و شاعران ایرانی در سه گروه به آلمان اعزام می‌شوند.

شصت و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت از 14 تا 18 اکتبر سال جاری ( 23 تا 26 مهرماه) برگزار خواهد شد.
کد خبر 964168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha