به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی لاریجانی در این دیدار که بعد از ظهر روز چهارشنبه انجام شد، ضمن تشریح توطئه های دشمن برای تضعیف حمایت های جمهوری اسلامی ایران از موضوع فلسطین بر ادامه حمایت های ایران در مجلس شورای اسلامی از مردم فلسطیمن براساس نظرات حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تا آزادی سرزمین های اشغالی تاکید کرد.
لاریجانی افزود: ما پیگیر آن چه که در گزارش کمیته حقیقت یاب سازمان ملل آمده، خواهیم بود.
براساس این گزارش در این دیدار "ماهر الطاهر" رئیس هیئت جبهه مردمی برای آزادی فلسطین ضمن تبریک برگزاری انتخابات و مشارکت 85 درصدی ملت ایران و مقایسه آن با دیگر انتخابات سایر کشورهای مردم سالار جهان از پشتیبانی مستمر جمهوری اسلامی ایران و مجلس شورای اسلامی در خصوص فلسطین و حمایت از مردم تشکر کرد.
وی پیروزی انقلاب اسلامی در ایران را مبدا خط مقاومت در منطقه و مقدمه احیای مسئله فلسطین دانست و بر استمرار آن تا حصول نتیجه نهایی تاکید کرد.
ماهر الطاهر همچنین از برخورد دولت خودگردان فلسطین با گزارش کمیته حقیقت یاب سازمان ملل انتقاد کرد و از رییس مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری محاکمه جنایتکاران اسراییل که در این گزارش به آن اشاره شده است در اجلاس آتی اتحادیه بین المجالس در ژنو سوییس شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با هیئت جبهه مردمی برای آزادی فلسطین تاکید کرد که ایران بر اساس وظیفه اسلامی و انسانی خود مسئله فلسطین، مسجد الاقصی، آوارگان، اسرا و مفقودان را در مجامع بین المللی بویژه در اجلاس آینده اتحادیه بین المجالس پیگیری می کنیم.
کد خبر 964683
نظر شما