پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۴۲

تهیه کننده سریال ترکیه ای:

سریال ما تنها کشتار مردم فلسطین توسط اسرائیلی ها را به تصویر کشیده است

سریال ما تنها کشتار مردم فلسطین توسط اسرائیلی ها را به تصویر کشیده است

در پی انتقاد مقامهای رژیم صهیونیستی از پخش یک سریال ضداسرائیلی در تلویزیون ترکیه، سازندگان این سریال از ساخته خود دفاع کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، تهیه کننده ترک سریال تلویزیونی ضد اسرائیلی در واکنش به انتقاد مقامهای تل آویو از پخش این سریال گفت این سریال تنها نشانگر گوشه ای از جنایتهای نظامیان صهیونیست است که دست به کشتار غیرنظامیان زده اند.

وی در گفگو با رادیو اسرائیل خاطرنشان کرد سریال مذکور خواسته است جنایات گروهی را که عضو تشکیلات نظامی اسرائیل هستند به نمایش بگذارد.

این در حالی است که کاردار سفارت ترکیه در سرزمینهای اشغالی برای توضیح درباره این سریال به وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی فراخوانده شده و مراتب اعتراض مقامهای صهیونیست به وی ابلاغ شده است.

وی گفت سریالی که هم اکنون از شبکه تلویزیوین TRT1 ترکیه با نام "آیریلیک" (جدایی) در حال پخش است، داستانی را در بحبوحه حمله نظامیان صهیونیست به غزه به تصویر می کشد.

در همین حال بخشهایی از این سریال که حاوی تصاویری از شلیک صهیونیستها به زنان و کودکان غزه است سر از یوتیوب در آورده و موجبات خشم مقامهای تل آویو را فراهم کرده است.

در این رابطه "آویگدور لیبرمن" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی روز گذشته مدعی شد این سریال با انگیزه جنایتکار جلوه دادن نظامیان اسرائیلی و با حمایت دولت ترکیه تهیه شده است.

کد خبر 964867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha