پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۴۰

در جمع خبرنگاران اعلام شد:

تولید پژو 207 از اسفند 88 در ایران

تولید پژو 207 از اسفند 88 در ایران

تبریز - خبرگزاری مهر: قائم مقام ایران خودرو از تولید پژو 207 از اسفند سال 88 در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، سیدجواد دهنادی ظهر جمعه در حاشیه بازدید از سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تبریز گفت: این خودروی کلاس جدید از فروردین ماه سال آینده به تولید انبوه رسیده و تا نیمه نخست سال 89 وارد بازار می شود.

وی تصریح کرد: برنامه تولید ایران خودرو در سال‌جاری 680 هزار دستگاه انواع خودروی سواری است که این میزان نسبت به سال گذشته 5/13 درصد افزایش نشان می‌دهد.

دهنادی با بیان اینکه ایران خودرو در سال گذشته 600 هزار دستگاه انواع خودرو سواری تولید کرد، گفت: در حال حاضر تولید ایران خودرو از حدود دو هزار و 600 دستگاه در روز عبور کرده است.

قائم مقام ایران خودرو تاکید کرد: برنامه تولید ایران خودرو تا اواخر آبان ماه سال‌جاری به 2 هزار و 800 و تا پایان سال به 3 هزار و 70 دستگاه در روز می‌رسد.

دهنادی با بیان اینکه روزانه حدود 400 دستگاه خودرو در ایران خودروی تبریز تولید می‌شود، اظهار داشت: میزان تولیدات ایران خودرو تبریز تا پایان امسال به 500 دستگاه در روز و در اوایل سال آینده به 600 دستگاه خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت محصولات ایران خودرو رو به افزایش است، تاکید کرد: همه تلاش گروه صنعتی ایران خودرو ارتقای کیفیت محصولات است به طوری که بتوانیم همه محصولات خود را در رده کیفیت A ارتقا دهیم.

قائم مقام ایران خودرو همچنین از افزایش کیفیت پژو 405 و پارس در آخرین رده‌بندی خودروهای داخلی خبر داد و افزود: در حال حاضر پژو 206، گراند ویتارا و مرسدس بنز ایران خودرو در رده کیفی A قرار دارد.

کد خبر 965149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha