پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مهر ۱۳۸۸، ۸:۲۸

دولت برای مشکلات مناطق حاشیه تبریز چاره اندیشی کند

دولت برای مشکلات مناطق حاشیه تبریز چاره اندیشی کند

تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با طرح مشکلات مناطق حاشیه کلانشهر تبریز از دولت جدید و مسئولان مربوط خواست به فریاد بیش از 150 هزار نفر از جمعیت مناطق حاشیه تبریز پاسخ منطقی بدهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا رحمانی خطاب به وزارت کشور و دستگاههای مرتبط گفت: از وزارت کشور و سایر دستگاههای مرتبط انتظار دارم با توجه به محرومیت شدید مناطق حاشیه کلانشهر تبریز مخصوصاً روستاهای حاشیه از قبیل باغ معروف، آناخاتون، کرکج، کجوار، خلجان، آخمقیه و کندرود توجه ویژه ای نمایند.

رحمانی در ادامه با اشاره به مشکلات طرح های هادی در این روستاها خطاب به وزیر مسکن و شهرسازی گفت: از وزیر مسکن و شهرسازی که خود در امر روستاها صاحب تجربه و نظر هستند انتظار دارم به معضلات روستائی مخصوصاً در اجرای طرحهای هادی روستاها و جایگاه و کمبود اعتبارات دهیاریها و دهیاران با اولویت توجه نمایند.

وی همچنین در حاشیه بازدید خود از روستاهای ملک کیان، آناخاتون و کرکج با اشاره به نطق خود در مجلس بر حل مشکلات و معضلات مناطق حاشیه تاکید کرد و افزود: سرریزی جمعیت در حاشیه تبریز و عدم توجه جدی مسئولین مربوطه در ارائه خدمات مناسب و در خور شأن، اهالی را با مشکلات متعددی مواجه کرده است که دولت بایستی با تدبیر ویژه و خاص هر منطقه، اقدامات شایسته ای را در این خصوص انجام دهد.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: شهرداری تبریز علاوه بر خدمات دولت، بایستی توجه ویژه به حل مشکلات این مناطق داشته باشد.

رحمانی، مشکلات ساخت و ساز، آب و فاضلاب، طرح هادی و خدمات شهری را جزو مشکلات عمده این مناطق عنوان کرد.

 

کد خبر 965405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha