به گزارش خبرنگار مهر، علی صابری صبح شنبه در جلسه شورای فنی مازندران در استانداری افزود: تنها 25 درصد آموزش های فنی و حرفه ای استان توسط دولت انجام می شود.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس پروسه زمانی کوتاه مدت واگذاری تمامی فعالیت های فنی و حرفه ای مازندران توسط بخش خصوصی برگزار می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر فعالیتهای مربوط به طرح شناسایی کارگران ساختمانی در حیطه شناسایی، آموزش و آزمون توسط بخش خصوصی صورت می گیرد، تصریح کرد: سرانه کارگری در مرحله اول به 300 نفر از کارگران که در آموزش های مربوطه شرکت کرده پرداخت شد.
صابری با بیان اینکه 70 درصد پروانه های مهارت کارگران که حد نصاب قبولی در آزمون شرکت کرده اند صادر شده است، یادآور شد: شناسایی کارگران شاغل در حرفه های بتن ساز و بتن ریز، جوشکار، اسکلت، قالب بند که فاقد مهارت فنی بوده در مازندران آغاز شد.
وی با اعلام این مهم که فرهنگ سازی و افزایش وجدان کاری در بین شاغلین بخش صنعت ساختمان و فعال سازی ظرفیت مراکز آموزش برون سازمانی از اهداف اصلی برگزاری کلاسها برای کارگران ساختمانی بوده است، گفت: آزمون سنجش کارگران صنعت ساختمان به 19 هزار و 85 کارگر و به چهار هزار و 334 نفر آموزش های کارگری ساختمانی داده شد.
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به اینکه کارگران ساختمانی در حرف مختلفی نظیر آرماتور بند، قالب بند، بتن ریز و بتن ساز، سنگ کار، برقکار ساختمان، کاشی کار، پنجره ساز آموزش های صنعت ساختمان دیده و پروانه مهارت دریافت کردند، اظهار داشت: بیشترین حرفه مربوط به آرماتور بندی و کمترین آن مربوط به نقشه برداری با 19 نفر قبولی بوده است.
وی تعداد مجریان بخش خصوصی طرح آموزش کارگران صنعت ساختمان در اجرای سیاستهای اصل 44 در مازندران را 133 نفر عنوان کرد و افزود: این افراد در قالب مجری فعال، مجری آزمون عملی و مجری آموزش تقسیم بندی شدند.
صابری تعداد آموزشگاه های آزاد فعال مازندران را 900 آموزشگاه ذکر کرد و گفت: هم اکنون 75 درصد آموزش های فنی و حرفه ای استان توسط این آموزشگاه ها انجام می شود.
وی گسترش ارتباط با نظام مهندسی و بنیاد مسکن مازندران توسط کارگران را از برنامه های آینده این اداره کل عنوان کرد و افزود: این اداره کل قصد دارد با همکاری بهتر با کانون کاردان ها، بنیاد مسکن و انجمن انبوه سازان می تواند ضریب تخصص کارگران ساختمانی را ارتقاء دهد.
وی با تاکید بر تکمیل سایت مربوط به مشخصات کارگران صنعت ساختمان جهت بهره مندی پیمانکاران از سایت مربوطه اظهار داشت: زمان تحویل پروانه مهارت کارگرانی که موفق به قبولی در آزمون شوند کوتاه می شود.
صابری خواستار استفاده اجباری از کارگران ماهر دارای پروانه مهارت در پروژه های طرح مسکن مهر شد و افزود: از کارگران ماهر دارای پروانه مهارت می توان در پروژه های مربوط به انبوه سازی نیز استفاده کرد.
وی بیان داشت: برای بالا بردن دانش فنی کارگران ساختمانی دارای گواهینامه مهارت پیشنهاد می شود این افراد در ساخت و سازهای ساختمان های بالای 800 متر که از مهندسین مجری استفاده بوده دخالت داده شوند.
نظر شما