پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مهر ۱۳۸۸، ۹:۱۷

آذربایجانی "دلتنگ که می‌شویم" را کارگردانی می‌کند

آذربایجانی "دلتنگ که می‌شویم" را کارگردانی می‌کند

پوریا آذربایجانی آبان‌ماه دومین فیلم سینمایی خود با نام "دلتنگ که می‌شویم" را کلید می‌زند.

آذربایجانی در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: به زودی ساخت فیلم دوم سینمایی خود را با عنوان "دلتنگ که می‌شویم" را آغاز می‌کنم. فیلمنامه این فیلم که درباره رابطه پدر و دختری است که دچار تزلزل شده و یک اتفاق پیچیده همه چیز را تغییر می‌دهد را خودم نوشته‌ام.

وی ادامه داد: قصد دارم این فیلم را اواسط آبان ماه کلید بزنم و هم اکنون مشغول مذاکره با تهیه‌کننده هستم تا برای پروانه ساخت آن اقدام کنیم . البته "دلتنگ که می‌شویم" با دوربین رد تولید می‌شود و بعد به نسخه 35 تبدیل خواهد شد. قصد دارم در این فیلم از بازیگران چهره و آماتور استفاده کنم. خصوصا برای نقش دختر قصه دنبال چهره‌ای تازه در رده سنی 19 تا 21 سال هستم که  چهره‌ای معصوم داشته باشد.

آذربایجانی درباره ساخت مستند "جومونگ‌نامه" گفت: در "جومونگ نامه" به زندگی قهرمانان و اسطوره‌های ملی و موفقیت این گونه آثار در کشورهای کره و ژاپن پرداخته می‌شود. در کنار این، موضوع پرداختن به زندگی قهرمانان ایرانی در قالب فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی نیز بحث و بررسی می‌شود.

وی افزود: این فیلم به سفارش موسسه رسانه های تصویری ساخته شده و هم اکنون نسخه نهایی در اختیار این مرکز است تا برای گرفتن مجوزهای لازم اقدام کنند. فیلم تلویزیونی "دور دست " نیز هم اکنون توسط حسین مهدوی در مرحله صداگذاری قرار دارد.

تصویربرداری این مستند 63 دقیقه‌ای در تهران، یاسوج و آباده انجام شده و من و میثم رازبانی فیلم را تدوین می‌کنیم، صدا گذاری را سامان شهامت برعهده دارد و موسیقی انتخابی است.

این موضوع‌ها در قالب یک قصه در این مستند بیان می‌شود که در آن سرایدار شرکتی زمان دیدن مجموعه "افسانه جومونگ" با کارگردان ساختمان مجاور، باعث سرقت از شرکت می‌شود و... این مستند به تهیه‌کنندگی علیرضا حیدری ساخته می‌شود و عوامل تولید آن عبارتند از تصویربردار: شهرام نجاریان و دستیار و برنامه ریز: نیما لطیفی.

پوریا آذربایجانی مستند "پیرمرد و دریا"، فیلم‌های تلویزیونی "دوردست" و"آب و آینه" و فیلم سینمایی "روایت های نا‌تمام"  را کارگردانی کرده است.

کد خبر 965549

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha