پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۴۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

برداشت سالانه هفت هزار تن محصول از گلخانه‌های استان قم

برداشت سالانه هفت هزار تن محصول از گلخانه‌های استان قم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم از برداشت سالانه هفت هزار تن محصول از گلخانه‌های استان خبر داد.

رضا سیار در گفت‌و‌گو با خبرنگار مهر در قم اظهار داشت: تا کنون 28 هکتار گلخانه در استان قم احداث گردیده است که از این گلخانه‌ها به میزان 7 هزار تن انواع محصولات صیفی، گل، خیار، گوجه، توت فرنگی و فلفل برداشت می‌گردد.

وی با بیان این که بهره‌وری بالا و صرفه‌جویی در مصرف آب و زمین در رشد احداث گلخانه در استان قم نقش بسزایی دارد خاطر نشان کرد:  پیش‌بینی می‌گردد با توجه به تقاضای احداث گلخانه در استان، سطح زیر کشت گلخانه‌ای در 2 سال آینده بیش از 100 هکتار شود.

برداشت ذرت در قم آغاز شد

سیار در ادامه به آغاز برداشت ذرت در قم اشاره کرد و گفت: برداشت ذرت علوفه‌ای در استان قم از اوایل مهرماه آغاز و تا پایان آبان ادامه خواهد داشت .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم، سطح زیر کشت ذرت علوفه‌ای در استان را یکهزارو پانصد هکتار عنوان کرد و گفت: میانگین برداشت ذرت از هر هکتار 35 تا 40 تن خواهد بود که در مجموع در حدود 60 هزار تن ذرت در قم برداشت خواهد شد.

وی در پایان گفت: عمده سطح زیر کشت ذرت در بخش مرکزی و جعفرآباد می‌باشند که با 3 دستگاه چاپر خودکششی و 4 دستگاه کمباین سوار شونده عملیات برداشت محصول ذرت انجام می‌گیرد.

کد خبر 965598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha