به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه هفته دوازدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت 14:45 امروز (شنبه) تیم فوتبال پاس همدان در ورزشگاه قدس به دیدار تیم استقلال رفت و در حالیکه از حمایت تماشاگران خودی بهره می برد در پایان نیمه اول به نتیجه تساوی بدون گل رضایت داد.
تیم فوتبال استقلال در این نیمه برتر از تیم میزبان ظاهر شد اما نتوانست مقابل دفاع فشرده تیم پاس و دروازه بان آماده این تیم راه به جایی نبرد و با نتیجه تساوی بدون گل به رختکن رفت.
قضاوت دیدار پاس همدان - استقلال برعهده البرز حاجی پور است. او در نیمه اول این بازی به صابر میرقربانی از تیم پاس همدان و کیانوش رحمتی و هاشم بیک زاده از تیم استقلال تهران کارت زرد نشان داد.
در همین چارچوب تیمهای سایپا کرج و تراکتورسازی تبریز در پایان نیمه اول به ترتیب مقابل ابومسلم مشهد و استیل آذین به برتری یک برصفر رسیدهاند. تک گل برتری سایپا را امین منوچهری در دقیقه 14 به ثمر رسانده است و تیم تراکتورسازی نیز با گل دقیقه 40 امیر محبی از تیم استیل آذین پیش است.
نظر شما