پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۳۱

دانش در گفتگو با مهر:

حق نادریان طلا بود / کرمی و نصر آبادانی امیدهای گرفتن مدال ایران هستند

حق نادریان طلا بود / کرمی و نصر آبادانی امیدهای گرفتن مدال ایران هستند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: کارشناس خبره فدارسیون تکواندو گفت: یوسف کرمی و علیرضا نصرآبادانی جزو مدال آوران روز دوم و سوم مسابقات جهانی تکواندو خواهند بود.

فیصل دانش در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس گفت: نادریان با ناباوری در فینال از گرفتن طلا محروم شد و نباید فراموش کرد که کره جنوبی در مسابقات همیشه بدنبال گرفتن قهرمانی است و این اتفاقات دور از انتظار نیست.

وی خاطرنشان کرد: ضربه پا حریف کره ای به صورت نادریان نخورده بود و دادن 3 امتیاز از سوی داور حق تیم ما را پایمال کرد و حتی با اعتراض تیم ملی ایران هم موافقت نکرده اند.

دانش اظهار داشت: با وضعیت جدول امید زیادی برای گرفتن جایگاه دوم جهان را داریم و یوسف کرمی و علیرضا نصر آبادانی از امید های مدال امروز و فردا هستند که اگر بتوانند مدال های رنگانگ دیگر کسب کنند تیم ملی تکواندو ایران با دست پر به کشور بازخواهد گشت.

کارشناس خبره فدراسیون تکواندو ایران گفت: کره جنوبی با 26 امتیاز در رده سوم جدول قرار دارد و ایران و اسپانیا با 44 و 37 امتیاز در مکان اول و دوم قرار دارند که به لحاظ عقب بودن کره باعث ایجاد مشکلاتی برای ایران و اسپانیا خواهد شد.

کد خبر 965839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha