به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، سیدعباس طباطبایی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح سومین نمایشگاه مبلمان شهری، اولین نمایشگاه گل و گیاه و دومین نمایشگاه محیط زیست خوزستان اظهار داشت: در سال 1385 در مجموع حدود 20 میلیون متر مربع فضای سبز در استان داشتیم که سرانه آن برای هر خوزستانی 6.5 مترمربع بود و این رقم در سال 1386 به 27 میلیون مترمربع فضای سبز با سرانه 8.5 متر مربع رسید.
وی افزود: در سال 1387 کل مساحت فضای سبز استان 32 میلیون مترمربع با سرانه 11 متر مربع شد که این آمار نشان دهنده حرکت شتابان استان خوزستان در ایجاد فضای سبز است.
طباطبایی بیان کرد: سرانه استاندارد فضای سبز طبق اعلام وزارت مسکن حداقل هشت و حداکثر 12 مترمربع است که در مجموع شهرهای استان وضعیت مطلوبی دارند البته پنج شهر استان زیر حداقل استاندارد تعریف شده هستند که باید هرچه سریعتر به وضعیت ایده آل برسند.
وی همچنین تاکید کرد: 10 شهر استان دارای سرانه فضای سبز در حد استاندارد بین المللی هستند ضمن اینکه استاندارد سرانه فضای سبز در سطح بین اللمل 17 تا 21 مترمربع است و امیداواریم با اقدامات موثری که هم اکنون در شهرداری های استان در حال اجرا است وضعیت استان در فضای سبز بازهم بهتر شود.
معاون عمرانی استاندار خوزستان تاکید کرد: مجموع مساحت فضای سبز پیش گفته شامل فضای سبز ادارات و مناطق طبیعی استان و جنگلها نیست چرا که اگر این موارد به مساحت کل فضای سبز افروده شود وضعیت استان به مراتب بهتر ارائه می شود.
طباطبایی همچنین اظهار داشت: از سال گذشته ساخت پارک ویژه بانوان را در شهرهای استان آغاز کردیم که اولین پارک در شهر دزفول به بهره برداری رسید و اینگونه پارکها در پنج شهر دیگر در حال ساخت هستند در عین حال هدف ما این است که در همه شهرهای کوچک و متوسط استان حداقل یک پارک و در شهرهای بزرگ چندین پارک ویژه بانوان ساخته شود.
وی به کارهای برنامه ریزی شده برای شهرداری های استان اشاره کرد و گفت: شهرداری های استان موظف هستند شعارنویسی و تبلیغاتی ناهنجار شهرها را کنترل کنند و هر اداره یا واحد مسکونی که با این امر مخالفت کرد ابتدا با هماهنگی مخابرات تلفن وی قطع و در صورت تکرار از طریق مراجع قضایی با وی برخورد می شود، با این کار قصد داریم تا حداکثر یک سال دیگر محیط شهرهای استان خوزستان را برای مردم و شهروندان آبرومند کنیم.
معاون عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: یکی از مواردی که حتی در زمان من نیز مورد غفلت قرار گرفته ایجاد پارک و فضای سبز در روستاهای استان است که این کار هم اکنون آغاز شده و در برنامه کارهای عمرانی قرار گرفته است.
طباطبایی تصریح کرد: یکی از مواردی که چهره ناخوشایندی به شهرهای استان داده است وجود کابل های برق به صورت هوایی است که در حال تصمیم گیری برای رفع این مشکل هستم تا دیگر کابل برق به صورت هوایی نداشته باشیم.
این سه نمایشگاه که به صورت همزمان در نمایشگاه بین المللی خوزستان بر پا شده است از امروز تا روز 29 ماه جاری ادامه خواهد داشت.
نظر شما