پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۳۹

نخستین همایش رسانه و سلامت روان در منطقه 7 برگزار شد

نخستین همایش رسانه و سلامت روان در منطقه 7 برگزار شد

نخستین همایش رسانه و سلامت روان امروز یکشنبه با حضور مسئولان دانشگاه تهران، وزارت بهداشت و شهرداری منطقه 7 در سرای محله خاقانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پژمان پشمچی زاده شهردار منطقه 7 تهران در این همایش با بیان اینکه بخش عمده فعالیتهای شهرداری مربوط به مباحث اجتماعی و فرهنگی است گفت: شهرداری در حال حاضر از یک نهاد خدماتی به نهادی اجتماعی - خدماتی تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری در گذشته تنها به عنوان یک نهاد عمرانی مطرح بوده است افزود: این در حالی است که هم اکنون شهرداری متوجه شده است که چنانچه بسیاری از موضوع زندگی شهروندی مورد توجه قرار نگیرد حتما هزینه های نگهداری شهری افزایش خواهد یافت.

شهردار منطقه 7 تهران با بیان اینکه هم اکنون بیشتر بودجه شهرداری در بخش فرهنگی واجتماعی همچون ساخت سرای محلات و خانه های سلامت هزینه می شود افزود: امسال هزینه های اجتماعی و فرهنگی 20 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است که این امر حاکی از توجه به بخش فرهنگی و اجتماعی است.

پشمچی زاده با بیان اینکه هم اکنون 100 سوله بحران توسط شهرداری در 100 ناحیه شهر تهران ایجاد شده است افزود: از این سوله ها در مواقع غیر ضروری به عنوان باشگاه بانوان استفاده می شود.

محمد باقر صابری ظفر قندی مدیر کل سلامت روانی - اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، دکتر فربد فدائی مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم بهزیستی، دکتر شهرام خرازی ها مدیر گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران و تهمینه میلانی نویسنده و کارگردان سینما از جمله کسانی بودند که در همایش مذکور به ارائه مطالبی پرداختند.

این همایش طی تعامل دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 برگزار شد.

کد خبر 966507

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha