به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در ادامه عملیات گسترده رتش پاکستان به مواضع طالبان در ایالت وزیرستان این کشور دست کم 60 شورشی کشته شدند.
دولت پاکستان با بیان این مطلب اعلام کرد در عملیات مذکور که از روز گذشته آغاز شده است، دست کم 25 هزار نیروی نظامی و انتظامی این کشور حمله گسترده زمینی به مواضع طالبان را با پشتیبانی نیروی هوایی انجام می دهند.
طبق اعلام منابع دولتی در اسلام آباد در 24 ساعت نخستین این عملیات بیش از 60 شورشی کشته شدند. این در حالی است که گزارشها از فرار حدود 100 هزار نفر از ساکنان مناطق عملیاتی از خانه های خود به دلیل وخیم شدن اوضاع امنیتی این مناطق حکایت دارد.
در همین حال جنگنده های نیروی هوایی ارتش پاکستان طی ساعات گذشته بارها مواضع طالبان را در وزیرستان بمباران کرده اند. ارتش پاکستان نیز از درگیری شدید نیروهای خود با شورشیان در بخش شاروانگی وزیرستان خبر داده است.
حملات گسترده نظامیان پاکستانی به مواضع طالبان در حالی ادامه دارد که تا کنون این نیروها از دستیابی به محل اختفای "حکیم الله محسود" سرکرده شورشیان در وزیرستان ناتوان بوده اند.
دولت پاکستان معتقد است دست کم 12 هزار نیروی آموزش دیده برای گروه شورشی موسوم به "طریق الطالبان"در وزیرستان فعالیت می کنند. این گروه متهم به داشتن رابطه با شبکه تروریستی القاعده بوده و مسئول کشته شدن حدود 2 هزار و 300 نفر طی انفجارها و حملات تروریستی دو سال اخیر در پاکستان است.
نظر شما