فرهاد اقطار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب در مورد مشکلات خط ملی اعتیاد گفت: نبود خدمات تخصصی پیشگیری از اعتیاد به الکل و شیشه از جمله مشکلاتی است که وجود دارد به طوری که مداخله گران گاهی قادر به راهنمایی و ارجاع مناسب مراجعان نیستند.
مدیرکل دفتر پیشگیری و امور اعتیاد سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه اغلب سئوالات تماس گیرندگان در خصوص مواد جدید مانند شیشه است، تاکید کرد: این موضوع نشانگر آن است که اطلاعات جامعه در این خصوص کم است و باید اطلاع رسانی شود.
اقطار از راه اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به مشکلات بیماران خبر داد و گفت: با راه اندازی این سامانه بیماران بین مراکز مختلف تقسیم می شوند و تماسهای قبلی مراجعان از طریق این سامانه پیگیری می شود.
زنان یک و نیم برابر بیش از مردان با این خط تماس گرفته اند و طبق آمار، میانگین سنی زنان کمتر از مردان است و مردان نیز اغلب مجرد هستند.
مدیر کل دفتر پیشگیری و امور اعتیاد سازمان بهزیستی اظهار داشت: همچنین بهزیستی قصد دارد طی چند ماه آینده آموزشهایی را در قالب س ی دی، پکیج، بروشور و کتابچه تهیه و در سراسر کشور توزیع کند و به همین منظور در حال حاضر 2 هزار و 911 تیم در بخشهای مختلف کارگری، دانش آموزی،دانشجویی در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.
نظر شما