پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۱۲

تا پایان امسال/

57 گروه جدید داوطلب واکنش اضطراری محله تشکیل می‌شود

57 گروه جدید داوطلب واکنش اضطراری محله تشکیل می‌شود

تشکیل گروه های دوام طی سال گذشته در 22 محله آغاز و امسال نیز براساس برنامه تنظیم شده تا ایجاد گروه ها در 57 محله جدید تداوم یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، گرو‌ه‌های مردمی داوطلب واکنش اضطراری محله (دوام) با هدف ارتقاء و افزایش آگاهی شهروندان در سطح محله و توانمندسازی آنان برای رویارویی با پیامد‌های سوانح طبیعی در محلات شهر تهران تشکیل می‌شوند.

این گروهها، تجمعات مردمی و نیمه حرفه ای هستند که پس از طی فرآیند انتخاب، آموزش و سازماندهی به عنوان اولین حلقه از زنجیره خود امدادی و دگرامدادی در حوادث ایفای نقش می کنند.

بر اساس این گزارش در حال حاضر 20 گروه دوام در سطح محلات ایجاد شده و طی‌ شش‌ماه گذشته نیز با شناسایی داوطلبان، کار ایجاد این گروه داوطلب مردمی در 22 منطقه شهر تهران آغاز شده و هم اکنون بیش از 700 نفر در حال طی دوره‌های آموزشی پیش‌بینی‌شده هستند.

اعضای دوام در دوره‌های آموزشی نظری و عملی مانند آمادگی مقابله با بحران شامل برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی، مبانی کمک‌های اولیه، جستجو و نجات، اصول پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی و مبانی روانشناسی بحران شرکت می‌کنند تا در صورت وقوع سوانح طبیعی و تا رسیدن و حضور نیرو‌های رسمی امدادی بتوانند نسبت به خود امدادی و دگرامدادی در سطح محله اقدام کنند.

مرحله آزمایشی این طرح سال 1386 در 5 محله از مناطق منتخب شهرداری (مناطق: 4، 6، 8، 10 و 17) به مورد اجرا گذارده شد که پس از ارزیابی و اخذ نتایج قابل قبول، گسترش و تسری این طرح در تمامی 374 محله شهر تهران در نود و چهارمین جلسه رسمی علنی سومین دوره شورای اسلامی شهر تهران مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

پس از تشکیل گروه دوام در هر محله یک کانکس با مجموعه ای از وسائل و تجهیزات اولیه امدادی فردی و گروهی در مکانی امن و قابل دسترس مانند پارک، مسجد و یا مدرسه مستقر می‌شود تا در زمان اضطرار مورد استفاده مردم محله قرار گیرد.

در حال حاضر شهروندان علاقمند به فعالیتهای داوطلبانه و عضویت در این گروه ها می توانند از طریق ستاد مدیریت بحران منطقه خود اقدام کنند.

کد خبر 966968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha