پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ مهر ۱۳۸۸، ۱۴:۲۷

فیلم دنباله زندگی دراکولا ساخته می‌شود

112 سال پس از نگارش رمان دراکولا توسط برام استوکر نویسنده ایرلندی، یکی از نوادگان او مشغول نوشتن دنباله‌ای سینمایی بر این داستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، خبرگزاری فرانسه اعلام کرد داکر استوکر یکی از نوادگان برام استوکر که تبعه کانادا است رمان 500 صفحه‌ای "دراکولای نامیرا" را نوشته و اکنون با همکاری یان هلت فیلمنامه‌نویس نیویورکی مشغول نگارش نسخه‌ای از رمان برای اقتباس در سینما است.

پیشتر نسخه‌های متعددی از داستان خون‌آشام ترانسیلوانیایی در سینمای جهان ساخته شده که از معروفترین آنها می‌توان به نسخه سال 1931 با نقش‌آفرینی بلا لوگوسی بازیگر مجارستانی و نسخه سال 1992 به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا اشاره کرد.

داکر استوکر درباره وبژگی‌های ادامه داستان کنت دراکولا گفت: تصویری که از دراکولا در اذهان باقی مانده مردی جوان و جذاب است. اما در "دراکولای نامیرا" او را پیر و فرتوت می‌بینیم که در سال‌های پایانی عمر همچنان دنبال مکیدن خون قربانیان خود است.

هلت مدعی است آنها در نگارش داستان و فیلمنامه به لحاظ روند وقایع و شخصیت‌پردازی به نسخه اولیه "دراکولا" وفادار مانده‌اند. استوکر و هولت از مذاکره موفق با یک استودیوی هالیوودی برای ساخت فیلمی بر اساس فیلمنامه و ابراز تمایل جانی دپ برای ایفای نقش دراکولا و کاترین زیتا جونز برای بازی در نقش مقابل او خبر داده‌اند.

کد خبر 966999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha