پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ مهر ۱۳۸۸، ۹:۰۴

میرباقری در گفتگو با مهر:

تلویزیون برای محرم برنامه‌های متنوع پخش می‌کند

تلویزیون برای محرم برنامه‌های متنوع پخش می‌کند

معاون سیما با تاکید بر اینکه امسال برنامه‌های متنوع با قالب‌های مختلف برای پخش در ایام محرم در نظر گرفته شده از پخش چند مجموعه تلویزیونی برای این ایام خبر داد.

مرتضی میرباقری درباره برنامه‌های ماه محرم معاونت سیما به خبرنگار مهر گفت: سازمان صدا و سیما هر سال ویژه ایام محرم برنامه‌های مناسبتی با ساختارهای مختلف پخش می‌کند تا روایتگر آئین‌ها و باورهای دینی مردم در نقاط مختلف ایران باشد. امسال هم سعی کرده‌ایم به دنبال تهیه برنامه‌هایی با ساختارهای جدید باشیم.

وی افزود: یکی از نیازهای ضروری ما این است تا از ظرفیت بالا و بستر مناسب مجالس سخنرانی و مداحی برای بسط و گسترش معرفت دینی بهره‌مند شویم. بنابراین با برنامه‌ریزی دقیق به بهره‌گیری هر چه بیشتر مردم از چشمه زلال معنویت کمک خواهیم کرد.

معاون سیما ادامه داد: رسانه ملی سعی می‌کند از فرهنگ غنی عاشورا برای ساخت برنامه‌های ماندگار بهره‌مند شود. در واقع رسانه ابزار مناسب برای تبیین ارزش‌های دینی است.

میرباقری اشاره کرد: امسال ماه محرم از اواخر آذرماه آغاز می‌شود و معاونت سیما هم علاوه بر تهیه برنامه‌های متنوع سخنرانی و مداحی چند مجموعه نمایشی برای پخش در ایام محرم در نظر گرفته است. شبکه سه یک مجموعه 15 قسمتی با عنوان "بانو" در دهه اول ماه محرم پخش می‌کند.

وی در پایان افزود: شبکه تهران هم مجموعه تلویزیونی 10 قسمتی برای پخش در نظر گرفته و شبکه دو برای دهه آخر ماه صفر مجموعه "تا لحظه دیگر" را پخش می‌کند.

کد خبر 967505

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha