پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۲۱

در نامه ای به رئیس شورا؛

ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی سیستان و بلوچستان درشورای امنیت شد

ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی سیستان و بلوچستان درشورای امنیت شد

نماینده ایران در سازمان ملل متحد، در نامه ای به رئیس دوره ای شورای امنیت خواستار واکنش این نهاد نسبت به حمله تروریستی روز یکشنبه 26 مهر ماه در سیستان و بلوچستان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل،"محمد خزاعی" در نامه ای به نماینده ویتنام رئیس دوره ای شورای امنیت، خواستار واکنش این شورا و جامعه بین المللی در محکومیت حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان شد.   

محمد خزاعی در نامه روز دوشنبه خود با اشاره به اینکه در حمله تروریستی روز یکشنبه در سیستان و بلوچستان که جمعی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران به اضافه دهها شهروند ایرانی به شهادت رسیده و جمعی نیز مجروح شدند ، تاکید کرد که از این طریق شورای امنیت این پیام را به گروه تروریستی جندالله و حامیانش می دهد که اقدامات تروریستی به هر شکل و توسط هر کسی محکوم است.

سفیر ایران در سازمان ملل در نامه خود افزوده است: پیام شورای امنیت می تواند مرهمی برای خانواده های داغدار عزیزانی باشد که در این حادثه جان خود را از دست دادند.

خزاعی در این نامه بر عزم کشورمان برای کشاندن مرتکبین این قبیل حملات تروریستی به پای میز محاکمه تاکید ورزیده و از جامعه بین المللی و کشورهای همسایه خواسته تا به تعهدات خویش در این زمینه پایبند باشند.

کد خبر 967551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha