پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۵۶

در شش ماهه امسال؛

1700 هنرجوی قزوینی در زمینه صنایع دستی آموزش دیدند

1700 هنرجوی قزوینی در زمینه صنایع دستی آموزش دیدند

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین از آموزش هنرهای سنتی و صنایع دستی به یک ‌هزار و 750 نفر در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.‌

 حمید رضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار معر در قزوین گفت: افزایش چشمگیر تعداد هنرجویان صنایع دستی و هنرهای سنتی در شش ماهه اول سال 88 نشانگر استفاده از راهکار و الگوهای صحیح بهره ‌وری در سیاستهای ترویجی صنایع دستی استان قزوین است.

وی افزود: مراکز آموزش هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان در شش ماهه اول سال جاری تعداد‌ هزار و 750 نفر هنرجو را در رشته‌های مختلف صنایع دستی و هنرهای سنتی آموزش دادند که نسبت به سال گذشته از رشد تقریبی سه برابر برخوردار بوده که این امر بیانگر اثر بخشی در زمینه ترویج آموزش و معرفی هنرهای بومی است.

وی یادآور شد: برای رسیدن به مرحله آموزش گسترده با بازده ‌ای مثبت، این معاونت 18 مرکز آموزشی دارای توجیه را راه ‌اندازی کرده که از این تعداد، هشت مرکز متناسب با جمعیت روستایی در روستاهای واجد شرایط با هدف اشتغالزایی و ترغیب جوانان و نوجوانان به آموزش و بهره ‌برداری از صنایع دستی و هنرهای سنتی ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: زمینه توسعه فعالیت‌های آموزشی در سطح استان با مراکز آموزشی دیگر فراهم شده و این سازمان با همراهی دیگر دستگاه‌‌های مرتبط تفاهمنامه‌هایی را امضا کرده که همسو با اهداف و فعالیتهای آموزشی برای ارتقای سطح آموزش از نظر کمی و کیفی در دیگر مراکز است.

قاسمی گفت: با اجرای تفاهمنامه‌هایی با مراکز آموزشی توانبخشی مهر، نوین، ندامتگاه مرکزی، کانون فرهنگی ورزشی بسیج، مرکز یادگیری ولایت و شکوه آراسنج، کانون پرورش فکری سگز آباد، تشکل‌های غیردولتی طلایه‌داران حسینی، بانوان عصمت آباد و کانون فرهنگی رشد، زمینه مشارکت آموزشی را در سطح استان گسترش داده ‌ایم.

وی نقش بخش خصوصی را در آموزش صنایع دستی و هنرهای سنتی مهم خواند و گفت: امسال با توجه به افزایش مشارکت بخش خصوصی در امر آموزش، مجوزهای تأسیس این مراکز را صادر و از آنها در اجرای برنامه‌های متنوع آموزشی استفاده و گام مهمی در همکاری با بخش خصوصی در زمینه آموزش برداشته‌ایم.

وی در ادامه یادآور شد: تنوع رشته‌های صنایع دستی و هنرهای سنتی، توجه به کیفیت مناسب، احیا نمونه‌ هنرهای اصیل و منسوخ شده موجود در موزه‌ها و مجموعه‌های خصوصی و چگونگی تولید این هنرها و ... از فعالیتهای دیگر این معاونت در کنار کار آموزش بوده است.

وی  اضافه کرد: برگزاری نشستهای تخصصی علاوه بر ایجاد انگیزه در بین مربیان آموزشی زمینه تبادل نظر و ارتقای سطح کیفی را فراهم می‌کند که با توجه به این مزیت ما در طی سال جاری 10 جلسه تخصصی با برنامه‌های جنبی از قبیل بازدید از بناهای تاریخی و موزه‌ها را با هدف شناخت و کاربری صنایع دستی و هنرهای سنتی در زندگی روزمره برگزار کردیم.

قاسمی خاطرنشان کرد: اجرای پژوهشهای میدانی، کتابخانه ‌ای و مستند سازی هنرهای سنتی از برنامه‌های مهم پژوهشی برای اجرایی شدن و ترغیب هنرجویان و مربیان برای استفاده از سبکها و طرحهای مناطق مختلف است که برای کسب اطلاعات و آشنایی با تکنیک‌های متنوع در خلق اثر، استفاده از کتابخانه تخصصی و شرکت در نمایشگاه‌‌ها ضروری بوده و ما با فراهم کردن زمینه‌های فرهنگی سعی در ترغیب هنرمندان و صنعتگران برای علمی و تخصصی شدن آثارشان‌ داریم که امیدواریم بتوانیم در انجام این کار مهم  موفقیت‌هایی را کسب کنیم.

کد خبر 967828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha