پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۴

اهدای مدال طلای آکادمی فیلم اسپانیا به کارمن مائورا

اهدای مدال طلای آکادمی فیلم اسپانیا به کارمن مائورا

کارمن مائورا بانوی بازیگر نامدار سینمای اسپانیا دیروز جایزه مدال طلایی آکادمی فیلم این کشور را دریافت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هالیوود ریپورتر اعلام کرد مسئولان آکادمی فیلم اسپانیا گفتند این جایزه را به دلیل تلاش‌های مائورا در پیشرفت سینمای این کشور در عرصه جهانی به او اهدا کرده‌اند. مائورا در فیلم‌های فیلمسازان برجسته اسانیایی چون پدرو آلمودووار و الکس دلا ایگلسیا بازی کرده و آخرین بار در "تترو" ساخته فرانسیس فورد کاپولا جلوی دوربین رفته است.

مائورا پس از دریافت این جایزه از دست بازیگر هموطنش آنتونیو باندراس گفت: کاملا غافلگیر شدم و بسیار خوشحالم که این جایزه را در نخستین سال ریاست الکس دلا ایگلسیا بر آکادمی فیلم اسپانیا دریافت می‌کنم. پیش از مائورا، کارلوس سائورا فیلمساز و آنتونیو باندراس بازیگر اسپانیایی به دریافت این جایزه نائل شده‌اند.

کارمن مائورا متولد 1945 اسپانیا چهار جایزه گویا (جایزه سالانه سینمای اسپانیا)، جایزه بهترین بازیگر جشنواره فیلم کن (مشترک با گروه بازیگران زن فیلم "بازگشت") و یک جایزه بهترین بازیگر جشنواره ونیز (برای بازی در فیلم سینمایی "زنان در آستانه فروپاشی عصبی") را در کارنامه حرفه‌ای خود دارد.

کد خبر 967841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha