پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۵۰

مجمع خیرین ورزش مازندران تشکیل شد

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل تربیت بدنی مازندران از تشکیل مجمع خیرین ورزش مازندران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، نصرالله پریچهره ظهر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته تربیت بدنی در ساری اظهار داشت: اولین نشست این مجمع در روزهای آینده در آمل برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه جایگاه وقف در ورزش کمرنگ است، تصریح کرد: وجود فضاهای ورزشی به اندازه مسجد و مدرسه در جامعه نیاز است و افزایش وقف در توسعه زیرساختهای ورزشی تاثیر بسزایی دارد.

پریچهره افزود: مازندرانی ها با دارا بودن فرهنگ بالای ولایتمداری و دینمداری با فرهنگسازی وقف در اماکن ورزشی می تواند این بخش نیز موفق عمل کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به بهره برداری از 14 پروژه ورزشی در استان خبر داد و یادآور شد: این پروژه ها شامل زمینهای فوتبال روباز و سالنهای سرپوشیده با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون تومان در این هفته به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل تربیت بدنی مازندران با اشاره به اینکه به طور متوسط در مازندران هفته ای یک پروژه ورزشی به بهره برداری می رسد، تصریح کرد: تا پایان شهریور ماه سال جاری 15 پروژه ورزشی در مازندران در اختیار ورزشکاران قرار گرفت.

وی به کلنگ زنی 18 پروژه سفر دوم هیئت دولت اشاره کرد و افزود: مشکل زمینهای مورد نظر پروژه های سفر دوم با اعتبارات وزارت نفت برطرف شده است و به زودی اجرایی خواهد شد.

رئیس دستگاه ورزش مازندران به تلاش برای رسیدن به سرانه استاندارد فضای ورزشی در مازندران اشاره کرد و اظهار داشت: میزان سرانه فضای ورزشی در سال گذشته 5385 سانتی متر مربع بود که این میزان در سال جاری به پنج هزار و 810سانتی متر مربع رسیده است.

کد خبر 968786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha