پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۰۴

در نیمه نخست امسال؛

مددجویان کمیته امداد بیرجند 76 تخته فرش بافتند

مددجویان کمیته امداد بیرجند 76 تخته فرش بافتند

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه دو بیرجند تعداد فرش تولید شده مددجویان این نهاد در شش ماهه نخست امسال را 76 تخته به متراژ 315 متر مربع اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، جمشید سورگی پیش از ظهر پنج شنبه در نشست کارشناسان خودکفایی کمیته امداد بیرجند گفت: ارزش فرش تولید شده امسال 415 میلیون و 240 هزار ریال بوده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه دو بیرجند اضافه کرد: ایجاد زمینه مناسب برای اشتغال و توانمندسازی نیازمندان از طریق اشتغال و کسب درآمد حلال از بهترین خدمات به شمار می ‌رود.

سورگی با اشاره به احادیث و روایات به اهمیت کار و تلاش و کسب روزی حلال تاکید کرد و بیان داشت: روح زندگی هر شخص به تلاش، فعالیت و کار وابسته است و در حقیقت پولی که به واسطه کار و تلاش و با زحمت به دست می ‌آید، برکت بیشتری داشته و روح عزت نفس و خودباوری را در انسان و جامعه زنده می ‌کند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه دو بیرجند در پایان همچنین در زمینه پرداخت وام از محل تبصره دو، یادآور شد: با پرداخت دو میلیارد و 360 میلیون ریال تعداد 236 نفر از تسهیلات قرض‌الحسنه این نهاد در شش ماهه اول سال جاری بهره‌مند شدند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک بیرجند نیز در این نشست گفت: مردم مومن و نیکوکار شهرستان بیرجند یک میلیارد و 170 میلیون ریال در جشن عاطفه ‌ها، اطعام نیازمندان، زکات فطره و کفارات به کمیته امداد منطقه یک بیرجند کمک کردند.

حسین عسکری ‌نیا افزود: با حضور مردم نیکوکار شهرستان بیرجند در 27 پایگاه ثابت روز جشن عاطفه‌ها و رایزنی ‌های انجام شده با سایر خیرین جمعا بالغ بر 453 میلیون ریال کمک نقدی و جنسی جمع ‌آوری شد که این مبلغ نسبت به سال گذشته 37 درصد رشد داشته است.

وی در خصوص اطعام نیازمندان، نیز اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان تعداد 22 هزار نفر از ایتام و نیازمندان با هزینه 460 میلیون ریال اطعام شدند که با کمک‌ های خیرین و مومنین شهرستان از شب هفتم ماه مبارک رمضان طبخ غذا انجام و به صورت بسته ‌بندی درب منازل توزیع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه داشته و مابقی غذاها توسط خیرین در مساجد سطح روستاها و شهر با برگزاری مراسم افطاری توزیع شد.

به گفته وی تعداد 545 سبد مواد غذایی به ارزش ریالی 86 میلیون و 200 هزار ریال با حضور استاندار و مسئولین و خیرین بین خانواده‌های نیازمند در قالب طرح مفتاح ‌الجنه توزیع شد که مبلغ جمع ‌آوری شده اطعام و سبد مواد غذایی نسبت به سال گذشته 28 درصد رشد داشته است.

عسکری‌ نیا تصریح کرد: در بحث جمع‌ آوری زکات فطره و کفارات در سالجاری تاکنون مبلغ 259 میلیون ریال جمع‌ آوری شده که این میزان نسبت به سال گذشته 24 درصد رشد داشته است.

کد خبر 969150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha